Zoque.Forum
»
EuroDNS ile gorünmeyen domain başvuruları
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
EuroDNS ile gorünmeyen domain başvuruları
Herkese merhaba,
Yaklaşık 13 saat önce EuroDNS aracılığı ile bir kaç adet .ASIA domain için başvuruda bulundum. Godaddy ile de önceden .ASIA ile ilgili bir başvurum vardı. Godaddy'de almak için başvurduğum domain ile ilgili bilgileri ilgili panelden görebilmeme, takip edebilmeme rağmen, EuroDNS'teki hesabıma girdiğimde başvurduğum domainlerle ilgili hiç bir bilgi göremiyorum. Hesap kesim emailleri de gelmişti halbuki. Fakat hem v2 hem de orjinal siteden panele giriş yaptığım halde domainlere ait hiç bir iz bulamıyorum EuroDNS'de. Bu EuroDNS'i ilk kullanımımdı. Acaba şimdiden endişelenmeye başlamalı mıyım? Çünkü landrush kayıtları da başladı. Ödeme de yaptım... Yaklaşık 4-5 saat önce konuyla ilgili bir mail de gönderdim fakat halen cevap alabilmiş değilim. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba? Herkese teşekkürler. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!