Zoque.Forum
»
email accountum sabit kalsa
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: email accountum sabit kalsa
evet. gece 2:30 oldu ama sorun da halloldu.
gelen pop.gmail.com, giden smtp.gmail.com, gelen sunucu 995, giden sunucu 465 ve giden sunucu kimlik doğrulaması gerektiriyor seçenekleri işe yaradı. help'te vardı zaten bunlar ancak ilkten çalışmamıştı. şimdi oldu. herşey çalışıyor. faruk@xxx.com'a outlooktan yada webden ulaşabiliyorum. takvim vs. uygulamaları da yavaş yavaş deneriz. teşekkürler erdinç ve BYK. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Re: email accountum sabit kalsa
Burada akıl karıştıran şey "şimdi benim e-postalarım nerede?" sorusuna net bir cevap bulamamak.
Yardımcı olmaya çalışayım, MX ayarlarını Google'ın verdiği adreslere yönlendirdiğiniz andan itibaren tüm gelen-giden e-posta trafiğiniz Google altyapısına aktarılmış olur. Bu da önceden kullanmakta olduğunuz mail.xxx.com e-posta sunucusunun artık kullanılmadığı anlamına gelir. http://www.google.com/support/a/bin/...84&topic=10743 adresinde e-posta sunucusu olarak POP3 için pop.gmail.com IMAP için imap.gmail.com adreslerini yazıp kullanıcı adı kısmına fatih@xxx.com şeklinde tam e-posta adresinin yazılması gerektiği söylenmiş. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!