»
alan adım açılmıyor
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
alan adım açılmıyor
dreamhost kullanıyorum.. hesabıma bağlı diğer siteler açılıyor. eylulgunesi.com asıl bunun açılması lazımken kendileri uzun uzunnn beklettikden sonra açılmıyor. dh'dan bi mesaj gelmiş panele aşırı yüklenme süresi var diye. üzerinde Wordpress kurulu. biraz da eklenti.. sade bir tema.. Google'ın ön belleğinden bakabilirsiniz genel duruşuna.. İlk açılışda resimler var ortalama birinin boyutu 70kb desek 10 adet yaapar bundan olacağını sanmıyorum. SQL sorgularını 60'dan 25-35 arasına kadar düşürdüm.. buna bağllı alt domain açılıyor onda sorun yok.. şuan belki sunucu değilde wp 'den kaynaklanır diye sabah saat 9 itibari ile wp-config.PHP dosyasını sildim ama yemedi.. loglara baktığımızda şunlar var Process CPU seconds user machine count average php5.cgi 3369.5400 99.999% 14.040% 13220 0.255 sendmail 0.0100 0.000% 0.000% 4 0.003 postdrop 0.0100 0.000% 0.000% 4 0.003 ---------------------------------------------------------------------- Total: 3369.5600 100.000% 14.040% 13228 Average per day: 3369.5600 1 days CPU percentage assumes 24000 cpu seconds per day total. 0.27 cpu 4534k mem 0 io php5.cgi buda ayrındakinin son kaydı iki ihtimal veriyorum durmayan bir saldırımı yoksa benim hatam mı? dün akşam MySQL üzerinden biraz veri sildim dmry sayfa sayaç'ın artıklarını ve buna benzer bi eklentinin artıklarını ama çıkarken sorun yokdu.. gece saat 12'den sonra olduğunu düşünüyorum.. aynı problemi yaşayan dreamhost sakinleri var mı? yada bu konu hakkında bir fikri olan.. Her fikre açığım. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Re: alan adım açılmıyor
Alıntı:
Çok fazla bir hitim yok sadece sevgilim ile benim için ama sonuçda ziyaretçi bir şekilde geliyor ve kapanmamasını istiyorum.. Çok gereksiz bir soru belki ama türkiye lokasyonlu olup bu seviyede bw verecek ve 30-40 cpu dakikası ayıracak bir server arıyorum bilen varsa paylaşabilir mi.. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
http://www.hostingzoom.com/web/web-hosting.html
resellerzoom şeklinde ekşisözlükte gördüm. övenler vardı. ben kullanmadım.
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
RZ hizmet kalitesini iyice düşürdü, bende şu sıralar alternatif arıyorum... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
bu konuda dreamhosta alternatif olarak bildiğim firmalar:
www.hostqator.com www.bluehost.com www.hostingzoom.com www.startlogic.com www.site5.com fakat hiç birini öneremiyorum. Bu firmalarla daha önce çalışmış olanların deneyimlerinden faydalanmanız veya internette araştırmanız lazım.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!