Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » alan adım açılmıyor

Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 26.03.2008   #1 (permalink)

Yer: İstanbul
alan adım açılmıyor

dreamhost kullanıyorum.. hesabıma bağlı diğer siteler açılıyor. eylulgunesi.com asıl bunun açılması lazımken kendileri uzun uzunnn beklettikden sonra açılmıyor. dh'dan bi mesaj gelmiş panele aşırı yüklenme süresi var diye.

üzerinde Wordpress kurulu. biraz da eklenti.. sade bir tema.. Google'ın ön belleğinden bakabilirsiniz genel duruşuna.. İlk açılışda resimler var ortalama birinin boyutu 70kb desek 10 adet yaapar bundan olacağını sanmıyorum. SQL sorgularını 60'dan 25-35 arasına kadar düşürdüm.. buna bağllı alt domain açılıyor onda sorun yok.. şuan belki sunucu değilde wp 'den kaynaklanır diye sabah saat 9 itibari ile wp-config.PHP dosyasını sildim ama yemedi..

loglara baktığımızda şunlar var

Process CPU seconds user machine count average
php5.cgi 3369.5400 99.999% 14.040% 13220 0.255
sendmail 0.0100 0.000% 0.000% 4 0.003
postdrop 0.0100 0.000% 0.000% 4 0.003
----------------------------------------------------------------------
Total: 3369.5600 100.000% 14.040% 13228
Average per day: 3369.5600 1 days
CPU percentage assumes 24000 cpu seconds per day total.

0.27 cpu 4534k mem 0 io php5.cgi buda ayrındakinin son kaydı

iki ihtimal veriyorum durmayan bir saldırımı yoksa benim hatam mı?

dün akşam MySQL üzerinden biraz veri sildim dmry sayfa sayaç'ın artıklarını ve buna benzer bi eklentinin artıklarını ama çıkarken sorun yokdu.. gece saat 12'den sonra olduğunu düşünüyorum..

aynı problemi yaşayan dreamhost sakinleri var mı? yada bu konu hakkında bir fikri olan..

Her fikre açığım.
eylultoprak şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 27.03.2008   #2 (permalink)

Jemns's Avatar

Yer: İstanbul/Avrupa
Re: alan adım açılmıyor

Merhaba Dreamhost sadece kendini ve sunucusunu düşünen bir firma benim size nacizhane tavsiyem sadece o siteniz için türkiyeden yada daha farklı bir şirketten alabilirsiniz. İyi Çalışmalar
Jemns şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 27.03.2008   #3 (permalink)

Alıntı:
Jemns tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Merhaba Dreamhost sadece kendini ve sunucusunu düşünen bir firma benim size nacizhane tavsiyem sadece o siteniz için türkiyeden yada daha farklı bir şirketten alabilirsiniz. İyi Çalışmalar
Valla bende bu kadar sorun çıkartacağını düşünmüyordum script hatası verse bir şekilde çözerim. niobe serverlarında barındırıyordum ama bant genişliği resimler imagehack'de olmasına rağmen yetmeyince malesef bir başka sunucuya geçme ihtiyacı duydum.. içlerinden de en kötüsünü seçmişim sanırım, tabi şuan serverda olur böyle şeyler desemde bu durum uzarsa ve istediğim verimi tutturamazsam para iadesi isteyip birde hostgator'a geçeceğim yada blue host seçim yapmak çok zor gerçekten.. kimse de net bir şey söyleyemez adamlar sunucu bozuk bekleyin diyorlar.. paylaşımlı sunucuların en büyük eksikliği malesef bu konular... türkiye lokasyonlu sunucularda en iyi bildiğim niobe ve onunda malesef bw yetersiz kalıyor benim için.. bana şuan için 50gb bw gerekli ama türkiye sunucularında bu çok pahalı..

Çok fazla bir hitim yok sadece sevgilim ile benim için ama sonuçda ziyaretçi bir şekilde geliyor ve kapanmamasını istiyorum..

Çok gereksiz bir soru belki ama türkiye lokasyonlu olup bu seviyede bw verecek ve 30-40 cpu dakikası ayıracak bir server arıyorum bilen varsa paylaşabilir mi..
eylultoprak şu an çevrimdışı  
Old 31.03.2008   #4 (permalink)

Scud's Avatar

Yer: Antalya

http://www.hostingzoom.com/web/web-hosting.html

resellerzoom şeklinde ekşisözlükte gördüm. övenler vardı. ben kullanmadım.
Old 31.03.2008   #5 (permalink)

Darksist's Avatar

Alıntı:
Scud tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
http://www.hostingzoom.com/web/web-hosting.html

resellerzoom şeklinde ekşisözlükte gördüm. övenler vardı. ben kullanmadım.
Resellerzoom mu? Bence bir daha düşünün derim.... Eskiden 15dk içinde yanıt veren RZ şimdilerde 5 saatten önce dönmüyor, çözüm üretmiyor, aksine sorun çıkarıp duruyor. Günde en az 2 kez sitelerime ulaşamıyorum haftalardır yapamadıkları DNS çözümleme sorunu var mail atınca çalışıyor; taş çatlasa 24 saat sonra tekrar down...

RZ hizmet kalitesini iyice düşürdü, bende şu sıralar alternatif arıyorum...
Old 31.03.2008   #6 (permalink)

Scud's Avatar

Yer: Antalya

bu konuda dreamhosta alternatif olarak bildiğim firmalar:

www.hostqator.com
www.bluehost.com
www.hostingzoom.com
www.startlogic.com
www.site5.com

fakat hiç birini öneremiyorum. Bu firmalarla daha önce çalışmış olanların deneyimlerinden faydalanmanız veya internette araştırmanız lazım.
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

anadomain , dreamhost , uzun yukleme

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 10:10.