Zoque.Forum
»
Yurtdışı hosting tavsiyesi
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Yurtdışı hosting tavsiyesi
Teşekkürler.
%20 derken size verdikleri sınırdan mı bahsediyorsunuz, paketler çok da küçük sayılmaz, overselling den dolayı örneğin 60 gb bantımız var iken 20 gb kullandınız, kastınız falan demesinler?
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Benim kullandigim paket basic, aylik bandwidth limitim 30gb ben ise (verdigim rakamlarla) bu limitin yüzde 15-20'sini dolduramiyorum.
Fiyatlari cok ucuz, 2-3 aylik bir paket satin alarak kendilerini deneyebilirsin. Begenmez isen zararin en fazla 12-13 dolar civarinda olur. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Ben 1 yıla yakın süredir IX kullanıyorum ve açıkçası özellikle de teknik desteğinden oldukça memnunum. Zaman zaman servis kesintileri olabiliyor ancak merkezlerini yeni bir yere taşıyıp bant genişliklerini arttırdılar. Deneyebilirsiniz yani IX'i
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
benim de aklımda ix ile 1&1 vardı açıkçası. ayrıca reklam kuponları da cabası. hawkhost ise yeni duydum @metsatöll'den.
ix de klasik wordpress ile(abartı eklenti falan yok yani) ne kadar hit kaldırabilir, veya sorgu olarak ne kadar kaldırabilir? (kupon demişken, belki yararlananlar olur, bluehost da yapıyor bu kupon promosyonunu. Ayrıca hostunuz kapatıldığında paranızın kalan bölümünü geri yatırdıklarını okudum.)
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
Sanırım ixwebhosting'den expert plan paketini alacağım. İçinde 1 tane dedicated ip olması da güzel. (direk kredi kartı ile almamız gerekiyor sanırım, paypal var mı ki?)
orası olmaz ise 1and1 olacak gibi. hawkhost da dedicated ip için ayrıca ekleme yapıyorlar, o zaman da diğer paketlerden biraz olsun pahalıya geliyor. http://forum.whmdestek.com/site-serv...wordpress.html şu linkte güzel bir tartışma var. http://www.r10.net/yabanci-hosting-f...de-ediyor.html burada da bluehost un para iade konusu var.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
http://www.apthost.com/web-hosting/ burası hakkına bilgisi olan var mı?
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
cpanel gibi cronjob vs vs yapabiliyor muyuz panelden? demoyu görsem bakıcaktım ancak bulamadım ix de.
ix kafama yattı aslında, tek sorun kredi kartı durumu. paypal kullanmak gibi bir seçeneği göremedim.
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Cron tanımı oldukça kolay. Ama çok özelleştirmeye çalışmadım, bu yüzden kesin olarak "her şeyi yaparsın" diyemiyorum. Yine de yapmak istediklerimi zorlanamdan yapmayı başardım ben.
PayPal gördüğüm ve bildiğim kadarı ile yok, ancak kredi kartıyla herhangi bir sorun yaşamadım. Çekiniyorsan sanal kart kullanabilirsin ama dediğim gibi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 1and1 , barindirma hizmeti , dreamhosting , exabytes , hostgator , hosting , hosting tavsiyesi , ixwebhosting , lunarpages |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!