Zoque.Forum
»
Yurtdışı hosting tavsiyesi
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Yurtdışı hosting tavsiyesi
Sanal kart yapacağım, evet.
Yardımların için çok teşekkürler @BYK. Süper, İş Bankası'nın sanal kart hizmeti yok ![]() Garanti'nin bazen 20$lık yurtdışı alışverişte bile sorun yaratabiliyormuş. İş bankası da yapabilir belki. İş bankası ile yurtdışı alışveriş yapanlar var mı? ( Paypal hesabımda kredi kartı ekli, ancak onda 1,95$lık çekim olmuştu, yüksek bir meblağ değil.)
ObiDergi Mesaj aspcibertan tarafından 1 hafta önce (22:49) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Maximum kartımla aldım
![]() Ayrıca Garanti'deki sanal kartla ilgili öyle bir şikayet duymadım ki bu kadar sağlam teknoloji altyapısı bulunup bu tarz şeylere kullanıcılarını teşvik edip bunlara ciddi yatırım yapan bir bankada böyle bir sorun olması da çok saçma olur. Ve evet İş Bankası'nda sanal kart olmaması büyük bir eksik. Bunun yerine "bizde 3D Secure var ama" şeklinde saçma bir savunmayı bana yapmışlıkları da var ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Garanti'yi araştırdım, sorun yaşayanlar var, siber alemde en çok sorun yaşatan banka garanti, fakat müşteri sayısının çok olmasının da etkisi var.
misal a bankası1000 müşteri 10 hata, b bankası 10 müşteri 1 hata durumu yani. Maximum kartla alacağız o zaman ![]() Evet, sanal kart olsa iyi olacak, hatta işbankasına sanal kart için atılan maili okudum ben de, gelen cevap baya ilginçti, sana söylenen savunma gibi ![]()
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 1and1 , barindirma hizmeti , dreamhosting , exabytes , hostgator , hosting , hosting tavsiyesi , ixwebhosting , lunarpages |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!