Zoque.Forum
»
Registerfly'i yeniden kullanmak
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Registerfly'i yeniden kullanmak
Registerfly ile ilgili olarak yöneltmek istedigim 2 sorum var.
Tüm alan adlarimi sistemlerimden cikarmama ragmen, 3 tanesi hala daha onlarin kontrol panelinde görülüyor. Üstüne üstlük devamli da, su domain süresi de yakinda bitiyor diyen uyari emailleri aliyorum. Gercekten hala daha bu alan adlarini kendilerinin mi barindiklarini saniyorlar ya da amac hatirlatma maili altinda reklam yatmakta mi yatiyor? Registerfly'daki hesabimda hala daha 12$ görüyorum. Yeni bir alan adi almaya deger mi? Sayet öyle yaparsam 2 ay sonra su an kullandigim firmaya aktarmayi düsünüyorum zaten. Firmayi hala daha kullanan var mi bu arada?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alan adi , domain , domain kaydi , regfly , registerfly , tescil |
|