|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Netone Hosting
www.netone.com.tr de hosting hizmeti verdikleri yazıyor ama fiyatlar sır gibi saklı, merak ettim mail attım gelen rakamlara inanamadım. Neden bu aşırı fiyat sizce? Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Netone Hosting
Birincisi onların ana gelir kalemlerinden birisinin barındırma hizmeti olmaması, ikincisi her alanda marka olduklarını düşünmeleri olabilir.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bazen yüksek fiyat uygulaması o hizmetle ilgili de müşteri taleplerine bir şekilde cevap vermek gerektiğinde yapılan bir uygulama olabiliyor. Bence verilen fiyat karşılığında eğer müşteriye sıfır sorun bir hizmet veriliyorsa ortada bir sorun göremiyorum. Teknik konulardan hiç anlamayan birine verilen hizmetin bedeli ile bu işten anlayan birine verilen hizmetin bedeli farklı olabilir.
Tabi sonuçta uygun fiyata binlerce firma var ve kimse bu fiyata bu hizmeti almak zorunda değil. "Bu ülke adam olmaz" moduna girmeyi faydasız buluyorum. Bu hizmetin yarısını bile vermeyip 3 katı fiyat çeken firmalar da biliyorum. Ana işkolunun ne olduğu çok önemli bu durumda... doğal olarak rekabet edemeyecek bir fiyat sözkonusuysa demek ki asıl iş bu değil ve firma hosting konusuyla pek de ilgilenmiyor demektir. Bu konuyu "Fiyat politikası nedir? Nasıl belirlenir? şeklinde bir bakış açısı ile değerlendirmeyi -daha faydalı olacağını düşündüğümden- kendi adıma daha uygun bulurum, o ayrı tabi ki... ama firmayı -tanımadan- "işini bilmemesi, piyasadan bihaber olması" şeklinde itham edeceksek, bunun ayıp olacağını söyleyebilirim. Bakış açımızı şüpheler ve ithamlar üzerine kurmak bize yakışmaz...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
@heady
tamam bizde biliyoruz kaliteli hizmet=yüksek fiyat. böyle olan firmalar var onları garipsemiyorum. ama bu yüksek fiyat değil fahiş fiyat. sorunsuz hizmet diye birşey yoktur. hani halk arasında denir ya allah yapısı mı bu ki sıfır hata olsun. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Netone hosting'i bir aralar çalıştığım kurumsal firmalardan birine ayarlamıştım.
Firma şu anda çok memnun. Hem web siteleri sürekli çalışıyor hem de e-posta hesaplarının bağlantısının kesilmesi gibi sorunlar çıkmıyor. Bu kadar yüksek fiyat vermelerinin sebebi ise sundukları hizmetin uzmanlık derecesi. Gerçekten de çok kaliteli hizmet veriyorlar. Sunucuları ideal ortam da barındırıyorlar ve 7/24 saat profesyonel teknik destek veriyorlar. Ayrıca daha sonra aradığından işler çabuk ilerlesin diye arızanın kaydını alıyorlar. Böylece her defasında anlatmamış oluyorsun. Eğer Türkiye'de gerçekten de kaliteli hizmet almak istiyorsan NetOne ile anlaşabilirsin. Emin ol hayal kırıklığına uğramazsın. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Ayrıca, sıfır hata diye bir şeyden bahsetmedim.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!