Zoque.Forum
»
Vps Tavsiyeleriniz
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Vps Tavsiyeleriniz
Uzun zamandır VPS kiralamak istiyorum fakat kararsız kaldım. Önceliğim, Türkiyeden erişimin daha hızlı olabilmesi için, TR Lokasyon fakat sağlam bir host olursa yurt dışını da düşünebilirim.
* Min. 512 Ram. * Ağır scriptler kullanmayı düşündüğüm için işlemcisinin iyi olmasını istiyorum * Kesinlikle çok hızlı olmalı * Teknik desteği iyi olmalı * Kısacası sorun yaşamamalıyım ![]() Aylık 50$'a kadar da bütçemiz var ama ne kadar ucuz ve kaliteli olursa o kadar işimize gelir Şipariş verir gibi bir mesaj yazdım ama affola...
Hayat hikayemiz bulutların üzerinde başlar,bu eşi benzeri bulunmaz zaman dilimi son bulur toprak'ın altında.Uçtuğunu sanarak yaşadığın bu dünyada,aslında hep düşütesindir.En başından: Bulutlardan, En Sonuna: Toprak'a. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Vps Tavsiyeleriniz
Merhabalar
hostcini.com firmasında kampanya var. 99ytl diyorlar ama sanırım kdv hariç İşlemci - Ram - HDD Özellikleri Detay Intel QuadCore 6600 Detay 1024 MB ( 1 GB ) RAM Detay 40 GB HDD Başlık Genel Özellikler Detay Direk root girişi Detay Limitsiz reseller / hosting tanımlama Detay Özel Nameserver adresleri Detay Arttırılabilir bant genişliği Detay CentOS 4 , Debian 3.1 , Fedora Core 3-4 , Gentoo , OpenSuse 10 , Suse 9.3 , Ubuntu 6.06 , Windows 2003 web Edition Başlık Bağlantı Özellikleri Detay 10 Mbit Uplink portu Detay Aylık 500 GB Data transferi Başlık IP Bilgileri Detay 2 adet sabit IP adresi Ek olarak daha sonradan satın alınabilir Başlık Diğer Özellikler * Plesk : Ücretsiz * Directadmin : Ücretsiz * cPanel : Ücretsiz * Windows 2003 : Ücretsiz Directadmin , Plesk yada CPanel panel seçeneği Detay Türkiye'den yayın Detay PHP 4.4.4 MySQL 4.1.21 ASP , ASP.NET http://www.hostcini.com/vps_kampanya.php Ben bu firma ile çalışıyorum, teknik destek ve hız konusunda gayet iyiler Kolay Gelsin |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Teşekkürler arkadaşlar. Peki sunucu.com.tr hakkında bir bilgisi olan var mı? Ben sunucu.com.tr'nin müşteri hizmetleri, hız vs. gibi özelliklerini daha iyi buldum. Amacım burda host yarıştırmak değil yanlış anlaşılmasın ama ben kendim için iyi olanını istiyorum.
Hayat hikayemiz bulutların üzerinde başlar,bu eşi benzeri bulunmaz zaman dilimi son bulur toprak'ın altında.Uçtuğunu sanarak yaşadığın bu dünyada,aslında hep düşütesindir.En başından: Bulutlardan, En Sonuna: Toprak'a. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: mersin
|
ikisi içinde kötü diyemem.
referanslarını incelersen daha iyiolur sunucu.com.tr firması ve hostcin firmalarına e-mail vps sunucularınızdan bazılarının ip adreslerini alabilirmiyim diye hepsi üzerinde bir test yap hangisi uygun ise karra tabiki senin biz sedece önerilerimizi söylüyoruz. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!