Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Vps Tavsiyeleriniz

Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 26.05.2008   #1 (permalink)
mgazi

mgazi's Avatar

Yer: Kayseri
Vps Tavsiyeleriniz

Uzun zamandır VPS kiralamak istiyorum fakat kararsız kaldım. Önceliğim, Türkiyeden erişimin daha hızlı olabilmesi için, TR Lokasyon fakat sağlam bir host olursa yurt dışını da düşünebilirim.

* Min. 512 Ram.
* Ağır scriptler kullanmayı düşündüğüm için işlemcisinin iyi olmasını istiyorum
* Kesinlikle çok hızlı olmalı
* Teknik desteği iyi olmalı
* Kısacası sorun yaşamamalıyım

Aylık 50$'a kadar da bütçemiz var ama ne kadar ucuz ve kaliteli olursa o kadar işimize gelir

Şipariş verir gibi bir mesaj yazdım ama affola...
Hayat hikayemiz bulutların üzerinde başlar,bu eşi benzeri bulunmaz zaman dilimi son bulur toprak'ın altında.Uçtuğunu sanarak yaşadığın bu dünyada,aslında hep düşütesindir.En başından: Bulutlardan, En Sonuna: Toprak'a.
mgazi şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 27.05.2008   #2 (permalink)
espirtlotus

Yer: İstanbul
Re: Vps Tavsiyeleriniz

Merhabalar
hostcini.com firmasında kampanya var.

99ytl diyorlar ama sanırım kdv hariç

İşlemci - Ram - HDD Özellikleri
Detay Intel QuadCore 6600
Detay 1024 MB ( 1 GB ) RAM
Detay 40 GB HDD

Başlık Genel Özellikler
Detay Direk root girişi
Detay Limitsiz reseller / hosting tanımlama
Detay Özel Nameserver adresleri
Detay Arttırılabilir bant genişliği
Detay CentOS 4 , Debian 3.1 , Fedora Core 3-4 , Gentoo , OpenSuse 10 , Suse 9.3 , Ubuntu 6.06 , Windows 2003 web Edition

Başlık Bağlantı Özellikleri
Detay 10 Mbit Uplink portu
Detay Aylık 500 GB Data transferi

Başlık IP Bilgileri
Detay 2 adet sabit IP adresi

Ek olarak daha sonradan satın alınabilir

Başlık Diğer Özellikler

* Plesk : Ücretsiz
* Directadmin : Ücretsiz
* cPanel : Ücretsiz
* Windows 2003 : Ücretsiz

Directadmin , Plesk yada CPanel panel seçeneği
Detay Türkiye'den yayın
Detay PHP 4.4.4
MySQL 4.1.21
ASP , ASP.NET

http://www.hostcini.com/vps_kampanya.php

Ben bu firma ile çalışıyorum, teknik destek ve hız konusunda gayet iyiler

Kolay Gelsin
espirtlotus şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 28.05.2008   #3 (permalink)
zaferiko

zaferiko's Avatar

Bende hostcini ile çalışıyorum, espirtlotus a katılıyorum; teknik destek ve hız konusunda gayet iyiler
Old 29.05.2008   #4 (permalink)
mgazi

mgazi's Avatar

Teşekkürler arkadaşlar. Peki sunucu.com.tr hakkında bir bilgisi olan var mı? Ben sunucu.com.tr'nin müşteri hizmetleri, hız vs. gibi özelliklerini daha iyi buldum. Amacım burda host yarıştırmak değil yanlış anlaşılmasın ama ben kendim için iyi olanını istiyorum.
Hayat hikayemiz bulutların üzerinde başlar,bu eşi benzeri bulunmaz zaman dilimi son bulur toprak'ın altında.Uçtuğunu sanarak yaşadığın bu dünyada,aslında hep düşütesindir.En başından: Bulutlardan, En Sonuna: Toprak'a.
mgazi şu an çevrimdışı  
Old 30.05.2008   #5 (permalink)
cit

Yer: mersin

ikisi içinde kötü diyemem.

referanslarını incelersen daha iyiolur sunucu.com.tr firması ve hostcin firmalarına e-mail
vps sunucularınızdan bazılarının ip adreslerini alabilirmiyim diye hepsi üzerinde bir test yap hangisi uygun ise karra tabiki senin biz sedece önerilerimizi söylüyoruz.
cit şu an çevrimdışı  
Old 04.06.2008   #6 (permalink)
stbolen

arkadaşlar sunucu.com.tr fiyatları gayet makul geldi bana. içinizde daha evvel kullanan var mı acaba. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkür ederim...
Old 04.06.2008   #7 (permalink)
mgazi

mgazi's Avatar

Alıntı:
cit tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
ikisi içinde kötü diyemem.

referanslarını incelersen daha iyiolur sunucu.com.tr firması ve hostcin firmalarına e-mail
vps sunucularınızdan bazılarının ip adreslerini alabilirmiyim diye hepsi üzerinde bir test yap hangisi uygun ise karra tabiki senin biz sedece önerilerimizi söylüyoruz.
Dediğiniz ping testini daha önce iwebtool'dan yapmıştım. Hostcini.com 97ms Sunucu.com.tr 50ms çıkmıştı. Fakat bunun güvenirliği tam olarak nedir bilmiyorum. Neyse sunucu.com.tr'yi tercih ettim 10 gün içinde de satın alacağım. Tecrübelerimi ise buradan sizlerle paylaşırım. Teşekkür ediyorum.
mgazi şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
barindirma hizmeti , hosting tavsiyesi , vps , vps tavsiyesi

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 19:46.