|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
Güvenilir whois servisleri
Birkaç yerde okumuştum, güzel boşta domainleri whois sitelerinde aratılınca hızlı olunmazsa senden önce alınıyor diye. Doğru mudur bilinmez ama Whois arama bilgilerini saklı tutan güvenilir bir site var mı? Domainci arkadaşlar ne kullanıyor?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Güvenilir whois servisleri
www.whois.sc -> Tek geçerim
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Instant Domain Search, aramaları kaydediyorsa bile yapısı nedeniyle her tuşa basıldığında aramayı kaydetmek zorunda. Böylece aranan güzel domainleri filtrelemek için insan mantığından başka bir yöntem kullanılamaz gibi.. Gerçi whois'ten çok boşta olup olmadığını gösteriyor. Whois için domaintools.com'a yönlendiriyor.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
com-net-org -> http://www.internic.net/whois.html
diğer -> http://www.uwhois.com/cgi/domains.cgi?User=NoAds
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
bazı güvenilmeyen alan adı sorgu servisleri fikirlerimizi çalıyormuş evet bende duydum şöyle oluyorki;
domain alan adımı sorgulattırdım. müsait olup olmadığını kontrol ettim ve daha sonra tescil işlemini ertelettim. tescil işlemi için başka bir zaman tekrar aynı sayfaya yöneldiğimde domain tescil edilmiş durumda ![]() Onun için hiç bir zaman şaşmıyacağım tek adres: www.godaddy.com
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
vallahi ben natro'yu kullanıyorum, bütün domain alışverişlerimi de oradan yapıyorum. çok memnunum. kısa bir sürede açılıyor ve o duyduğun tarzda şeylerle hiç karşılaşmadım natroda. tavsiye ederim.
www.natro.com |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ben de com,net,org gibi popüler alan adları için www.internic.net adresini kullanıyorum. Tasarımıyla bana bu konuda güven veriyor.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!