|
|
#11 (permalink) |
|
Re: resellerzoom hakkında
modvps.com ile yolları ayırmanın zamanı geldi sanırım. Şu anda tüm sitelerimiz kapalı. Dün yüksek işlemci kullanımından dolayı kapattılar. Dedicated'a geçemk zorunda olduğumuzu yoksa açmayacaklarını belirttiler. Grid Telekom, teklam, rh ve dgn firmalarının birinden dedicated almayı düşünüyoruz. Önerisi olan var mı? |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Konya
|
ben easycgi den vps server aldım. hız konusunda ve destek konusunda iyiler. 3-4 gündür test yapıyorum ama hep bişeyler eksik çıkıyor. önce plesk çalışmadı hata veriyordu. onu düzelttirdim. sonra panel geldikten sonra kullanıcı adını bilmiyorduk bize bi mail göndermemişlerdi onu da öğrendik sonradan. daha sonra client açamıyorduk onu düzelttirdik. sonra host özelliğinde plesk 30 domain license var dı onu 10 olarak yaptılar neyse ona bişey demedik. sonra spam özelliği açık değildi ona da power pack alacaksınız dediler onu da aldık spam açıldı. sonra cdo bileşenini çalıştıramadık ki hala çalışmadı bi kaç kere görüştük en sonra bize gönderin dediler gönderdik bakalım cevap bekliyoruz. web mail çalışmıyor ona cevap bekliyoruz. son olarak pleskte httpdocs un yerine başka bi klasörde web barındırabilir miyiz diye sorduk ona da cevap bekliyoruz ama cevap veiyorlar.
eğer bu sorunları aşarsak easycgi güzel ama biraz uüğraşmak gerekiyor. ticketlara hızlı cevap veiyorlar en geç 1 - 2 saat içinde önem derecesine evap veiyorlar. ben ayarları yapabilirim diyorsan uğraşırım diyorsan easycgi yi öneririm. özellik hız konusunda iyiler. resellerzoomdan aldım işe bi paket ama ne destek var ne hız. 2 mailime cevap yazıyrsalar 5 mailime cevap yazmıyorlar. hadi hız idare eder ama easycgi kadar değil. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Resellerzoom'u 2 yıldır kullanıyorum.Uptime ve destek konusunda kesinlikle bir problem yaşamadım.Çok iyi diyebilirim hatta.Ödemedede zorlamıyorlar 1 hafta süre veriyorlar herhangi bir nedenden dolayı ödeme sorunu yaşarsan.Ücrete göre kalite çok iyi yani.Tek sorun yavaşlık bazen sık sık tıkanıyor, geç açılmalar oluyor ama kesinti kesinlikle yaşanmıyor.Bunlarda normal şeyler.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |