»
resellerzoom hakkında
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Konya
|
resellerzoom hakkında
arkadaşlar bir çok hosting firmasını araştırdım, fakat istediğim gibi özellik veren bir firma bulamadım. kimin de yazma hakkı yok kimin de domain ekleyemiyorsun kiminin fiyatı çok yüksek. size sormak istediğim; ben ASP tabanlı, 500-600 arasında domain tanımlayacağım, 3000 kadar e-mail tanımı yapacağım, alan olarak 100 gb ve aylık trafik limiti 1000 gb olan bir hostinge arıyorum. resellerzoom'da ASP desteği var Windows Reseller Plans windows Tree alacağım. resellerzoom'dan alışveriş yapanlar varsa dosyalara yazma hakkını biz verebiliyor muyuz kendimiz yani ? ve bu firma hakkında ne düşünüyorsunuz hizmetleri nasıl "livechat" desteğide vermemişler ? Mesaj clevers tarafından 08.07.2008 (14:14) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: samsun
|
Re: resellerzoom hakkında
Hizmetleri güzel maillerinize hızlı cevap veriyorlar ve nazikler. Her türlü sorunla ilgileniyorlar hemen.
Ben iki ay kullandım ama yavaştı lokasyonu türkiyede olan serverlara göre yavaş kalıyorlar yavaşlık onlardan kaynaklanmıyor telekomun yurtdışı çıkışları yüzünden kaynaklanıyor. Ben iki ay kullandıktan sonra sitelerimi türkiye lokasyonlu başka bir server a taşımak zorunda kaldım. fiyatlarıda verdikleri hizmete göre uygun bence. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
hocam ben godaddy den de denemek çin bir aylık paket aldım. herkes çok iyi diyordu . ancak acayip yavaştı 10mb llik bir siteyi bir günde anca atabildim. 12kb lik bir kaç dosyayı 15 dk da anca attı. şimdi iptal ettim godaddy deki hesabı. bu resellercoom da aynı öyle olmasın
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
2 yıldır resellerzoom kullanıyorum. Genel olarak diyebilirim ki ne vaad ettilerse onu verdiler. Hatta en ucuz paketlerinin kullanıcısıyken isteiğim üzerine sunucuya ek yazılımlar bşle yüklediler.
En ucuz paket(budget) kullanıcıları ancak ticket desteği ile yardım alabiliyorlar ancak sunucunun konfigurasyonu ile ilgili ufak bir sorun üzerine derdimi anlatmam için doğrudan live chat ile sistem yöneticisine bağlamıştılar ki hala taktir ederim bunu. Unix tabanlı sunucularını kullandığım için windows sunucuları üzerindeki hakimiyetinizi bilemeyeceğim malesef. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
yok ben artık iptal ettim godaddy den hesabı ve parayı da iade ettiler.
resellerzoom dan windows plan aldım şu anda onu çözmeye çalışıyorum. yavaş yavaş hallediyoruz bütün sorunları gibi. spam filtresini de denedikten sonra domainleri yavaş yavaş taşımaya başlayacağım ama hala şüpheliyim. şu anda cdo sendmail gibi fonksiyonları deniyorum onlarda biraz sorun var gibi. mecbur kalırsak sitelerin kodlarını değiştireceğiz herhalde. sizlerin resellerzoom hakkındaki görüşleriniz nedir? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Resellerzoom kullandığım zamanlarda anlık cpu kullanımı ile ilgili bir sınırlaması vardı ve bu çoğu durumda iyi olmuyordu. Eğer o limiti aşarsanız hemen problemler başlıyor ve nazikçe bir üst pakete geçmenizi tavsiye ediyorlardı. Daha sonra sorun yaşamamak için kullanacağınız paketi seçmeden önce mutlaka özelliklerini detaylı olarak inceleyin.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
valla bize mi denk geliyor bilmiyorum ama 3-4 sefer mail attık cevap falan gelmedi. ama bir ara 3 mailime yarım saat içinde cevap yazdılar ama diğerler kaynadı yok yani.
windows un en yüksek paketini aldım. bir kaç problem var onlar da sistemin yapısından kaynaklanıyor. ama problemleri yavaş yavaş çözüyorum. sorunlarımdan biri de client açamamam. kendim client olarak bağlanıyorum plesk e mecburen o yüzden başka kullanıcı açamıyorum hesabı kontrol edebilmesi için. bunun bi yöntemi falan var mıdır? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
resellerzoomdan hosting alırken cpu limitlerine dikkat edin. paketleri birbirinden ayıran en önemli limit aslında cpu kullanımı, hangi pakette ne kadar cpu kullanım limiti var sitede araştrarak yada satış departmanına sorarak öğrenebilirsiniz.
Bu arada ben budget paketle Digg ana sayfasına çıkmıştım, MySQL+PHP li bir uygulamaydı, fazla ağır değildi gerçi ama bir kaç saat içinde 1 gb dan fazla trafik yaptım sayfada neredeyse hiç resim kullanılmamasına karşın ve bir sorun yaşamamıştım. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|