|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Afyonkarahisar
|
Re: Hosting Konusunda Yönlendirilmeye İhtiyacım Var
Merhbalar. Dreamhost hakkında küçük bir bilgi vermek istiyorum: Sitenizde bilerek veya bilmeyerek illegal bir içerik bulunursa/bulaşırsa ve bu dreamhosta bi şekilde şikayet edilirse; sitenizde ertesi gün uyandığınızda: Sayfa görüntülenemiyor diye bir yazı görmeniz mutlaktır. Sonra ardından dreamhostla irtibata geçiyorsunuz: "What's the matter Sam amca" diyorsunuz. O da size: "nothing else matter." diyor. Bana herhangi bir uyarı yapmadınız diyorsunuz: "That's your problem man" diyor. Yedek almak için bi 10 dakikalığına sitenizi aktif hale getirmesini istiyorsunuz: "get the ... up" diyor. Siz ardından mutfağa gidip bir bardak buz gibi su içiyorsunuz. -------------------------------------------------------------------------------------- Size kendim de kullandığım iki hosting firmasının adını vermek istiyorum: niobeweb ve turccomhost firmaları. Sadık birer dost gibi onlarla işiniz bittiğinde bile size yardımcı oluyorlar. Sunucuları da gayet hızlı ve sorunsuz. Saygılar.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Yabancı bir yerden alacaksanız hostgator ve mediatempledan almayın. Bu ikisi baştan aşağı para tuzağı. Zaten kısa bir araştırma ile bu iki firma hakkında yabancıların hiçte iyi düşünmediğini görebilirsiniz.
Hostmonster ın özellikleri çok güzel olmasına rağmen, saat başı en fazla 50 adet mail atabiliyorsunuz. Bir arkadaşımın günde ortalama 200 üye alan, resim ve download ağırlıklı bir web sitesi burada barınıyor, cpu ile ilgili limitler dışında yükten dolayı fazladan herhangi bir sorun çıkartmıyorlar, yabancılardan alabileceğiniz karşılaştığım fiyat/kalite oranı en yüksek hizmet diyebilirim.
#siberarena.com | tournament.online Mesaj mow tarafından 28.09.2008 (17:38) yeniden düzenlendi. Açıklama: hostgator ile hostmonterı karıştırdım, şimdi düzelttim :) |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
mediatempledan birşey satın almak, sofrada pekmez tahin reçel falan varken 3. sınıf bol yağlı şokomel yemek gibidir. tadı belki diğerlerinden güzel olabilir ama hiç bir işe yaramadığı gibi sağlığınızıda bozabilir
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Almanya
|
Hostgator'dan 6 aylık baby paketini aldım. 1 ayı geçti alalı. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Parasını hakkediyor diyebilirim. Türkiye'deki hosting şirketlerine trafik aşımından dolayı para vermekten kat kat iyi en azından. Araştırmalarımdan şunu gördüm: En sorunsuz hosting sizin olandır. Ama buna gücünüz yoksa Hostgator'dan baby paketi işinizi rahatlıkla görüyor. Hem trafik aşımı derdi yok, hem web alanı derdi yok ve hem de çok iyi bir teknik destekleri var.
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Almanya
|
Yeni sunucuya taşındıktan sonra sitelerime Arama motorları üzerinden gelen trafik nerdeyse 4/1'e düştü. Sunucu paylaşımlı ve 3 domain barındırıyor.
Paylaşımlı bir sunucunun bu konu üzerinde etkisi olabilir mi? Sitem 5 yıldır belli bir konuda Google'da ilk sayfadaydı. Paylaşımlı sunucuya taşıdıktan sonra ilk 10 sayfada bile çıkmıyor. Son bir haftadır durum böyle. Ki sitemin çıkmaması için hiç bi neden yok. site 3 ay kapalıydı bi ara. O zaman bile ilk sayfada 3 veya 4. site oluyordu. Ya da Google arama tarama kriterlerini değişti de haberim mi yok veya buna benzer sorun yaşayan var mı? Mesaj fadonet tarafından 4 hafta önce (18:04) yeniden düzenlendi. Açıklama: düzeltme |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!