Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Hosting Konusunda Yönlendirilmeye İhtiyacım Var

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 27.09.2008   #11 (permalink)

mimsami's Avatar

Yer: Afyonkarahisar
Re: Hosting Konusunda Yönlendirilmeye İhtiyacım Var

Merhbalar.
Dreamhost hakkında küçük bir bilgi vermek istiyorum:
Sitenizde bilerek veya bilmeyerek illegal bir içerik bulunursa/bulaşırsa ve bu dreamhosta bi şekilde şikayet edilirse; sitenizde ertesi gün uyandığınızda: Sayfa görüntülenemiyor diye bir yazı görmeniz mutlaktır.
Sonra ardından dreamhostla irtibata geçiyorsunuz: "What's the matter Sam amca" diyorsunuz. O da size: "nothing else matter." diyor.
Bana herhangi bir uyarı yapmadınız diyorsunuz: "That's your problem man" diyor.
Yedek almak için bi 10 dakikalığına sitenizi aktif hale getirmesini istiyorsunuz: "get the ... up" diyor.
Siz ardından mutfağa gidip bir bardak buz gibi su içiyorsunuz.
--------------------------------------------------------------------------------------
Size kendim de kullandığım iki hosting firmasının adını vermek istiyorum:
niobeweb ve turccomhost firmaları. Sadık birer dost gibi onlarla işiniz bittiğinde bile size yardımcı oluyorlar. Sunucuları da gayet hızlı ve sorunsuz.
Saygılar.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 27.09.2008   #12 (permalink)

Yer: Istanbul

arkadaslar her turlu order %20 indirim var..
niyetiniz varsa simdi hostgatordan alin derim ben
Eren Yagdiran şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 28.09.2008   #13 (permalink)
mow

Yer: İzmir

Yabancı bir yerden alacaksanız hostgator ve mediatempledan almayın. Bu ikisi baştan aşağı para tuzağı. Zaten kısa bir araştırma ile bu iki firma hakkında yabancıların hiçte iyi düşünmediğini görebilirsiniz.

Hostmonster ın özellikleri çok güzel olmasına rağmen, saat başı en fazla 50 adet mail atabiliyorsunuz. Bir arkadaşımın günde ortalama 200 üye alan, resim ve download ağırlıklı bir web sitesi burada barınıyor, cpu ile ilgili limitler dışında yükten dolayı fazladan herhangi bir sorun çıkartmıyorlar, yabancılardan alabileceğiniz karşılaştığım fiyat/kalite oranı en yüksek hizmet diyebilirim.

Mesaj mow tarafından 28.09.2008 (17:38) yeniden düzenlendi. Açıklama: hostgator ile hostmonterı karıştırdım, şimdi düzelttim :)
mow şu an çevrimdışı  
Old 30.10.2008   #14 (permalink)

Yer: Muğla

Alıntı:
mow tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Yabancı bir yerden alacaksanız hostgator ve mediatempledan almayın.
Mediatemple ile ilgili eleştirileriniz açabilir misiniz?
theos şu an çevrimdışı  
Old 30.10.2008   #15 (permalink)
mow

Yer: İzmir

mediatempledan birşey satın almak, sofrada pekmez tahin reçel falan varken 3. sınıf bol yağlı şokomel yemek gibidir. tadı belki diğerlerinden güzel olabilir ama hiç bir işe yaramadığı gibi sağlığınızıda bozabilir
mow şu an çevrimdışı  
Old 4 hafta önce   #16 (permalink)

Yer: Almanya

Hostgator'dan 6 aylık baby paketini aldım. 1 ayı geçti alalı. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Parasını hakkediyor diyebilirim. Türkiye'deki hosting şirketlerine trafik aşımından dolayı para vermekten kat kat iyi en azından. Araştırmalarımdan şunu gördüm: En sorunsuz hosting sizin olandır. Ama buna gücünüz yoksa Hostgator'dan baby paketi işinizi rahatlıkla görüyor. Hem trafik aşımı derdi yok, hem web alanı derdi yok ve hem de çok iyi bir teknik destekleri var.
fadonet şu an çevrimdışı  
Old 4 hafta önce   #17 (permalink)

Yer: Almanya

Yeni sunucuya taşındıktan sonra sitelerime Arama motorları üzerinden gelen trafik nerdeyse 4/1'e düştü. Sunucu paylaşımlı ve 3 domain barındırıyor.

Paylaşımlı bir sunucunun bu konu üzerinde etkisi olabilir mi?

Sitem 5 yıldır belli bir konuda Google'da ilk sayfadaydı. Paylaşımlı sunucuya taşıdıktan sonra ilk 10 sayfada bile çıkmıyor. Son bir haftadır durum böyle. Ki sitemin çıkmaması için hiç bi neden yok. site 3 ay kapalıydı bi ara. O zaman bile ilk sayfada 3 veya 4. site oluyordu.

Ya da Google arama tarama kriterlerini değişti de haberim mi yok veya buna benzer sorun yaşayan var mı?

Mesaj fadonet tarafından 4 hafta önce (18:04) yeniden düzenlendi. Açıklama: düzeltme
fadonet şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

bluehost , cpu , dreamhost , hostgator , hosting

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 23:56.