Zoque.Forum
»
Domain Name Yönlendirme...
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
nasıl oldu ??
yaw bende anlamadım ..
ama oldu işte .. ne oldu ??? demeyin aşağıya bakın ![]() bundan 1 ay öncesine kadar mydomainden site aldım .. yani yönlendirme için .. hala myDNS yapmadım ve mydomain de .. ama yönlendirme çalışıyor .. ne birşey yaptım hiçbirşey yapmadım ![]() şundan sanırım .. bir yer bana host verecekti .. daha sonra com net li yer veririm demişti .. sanırım o yönlendirme yaptı ![]() ama MYdns seçili değil .. nasıl oldu bilmiyorum ![]()
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: İstanbul (Back home again:)
|
networksolutions ya da networproblems....
İmdii, soruyu 1 ay kadar önce sordum. Sağolsun Zoque ilgilendi ve cevapladı... Ardından mydomains.com ziyaretini yaptım.
Yapılması gerekenler... 1-domain name alınır... Eğer domain Name varsa: DNS üzerinden (benimki networksolutions.com) ayarlar aşağıdaki şekilde değiştirilir: ns1.mydomain.com 216.34.13.236 ns2.mydomain.com 64.75.34.132 ns3.mydomain.com 208.184.130.53 ns4.mydomain.com 208.184.130.55 ****sadece mydomain.com için*** 2-mydomain.com ziyaret edilir. 3- Üye olunur ve web sitenizin adresi girilir. (www.domain.com/aaa/bbb/xyz.htm gibi....) 4-Ardından networksolutions'ın yaptığınızı değişiklikleri işleme koyması beklenir. 5-Beklemeye devam edilir.... 6-Beklemekten sıkılıp mail atılır. 7-Mailin cevabı beklenir.. 8-Beklenir.. 9-Beklenir... 10.... .... .. . ********** Demem odur ki; aslında işlemler basit. Siz kendi domain isminizi mydomain.com'a yönlendirip, ardından mydomain.com'a üye oluyorsunuz. Onlar, gelen ziyaretçiyi sizin sitenize yönlendiriyor. frame ya da forwarding yöntemiyle... Ama networksolutions.com; ODTU'ye rahmet okutacak şekilde beni 1,5 aydır bekletiyor.. Ben beklemeye devam ediyorum efendim.. Beklerim...
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
LineHost.net
Merhabalar,
http://www.linehost.net adindaki hosting sirketi de cok iyi hizmetler veriyor.domain yonlendirmede bu firmada var.Ben sahsen bu firmadan hosting aldim. Ayda 6 $ baslayan fiyatlarda bu firmada...Butun webmaster arkadaslara oneriyorum. Saygilar,Sevgiler (Biraz reklam oldu ama kaliteli olan birseyi her zaman on planda tutarim.) |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
hmmm
konu tekrar gündeme geldimi bilmiyorum, misal; http://www.Animasyon.tv mydomain'e yönlendirilmiş olup http://www.turkiyeweb.com/animasyon dizininden çalışmaktadır..
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
kib, email atmaya gerek yok.
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
xxx.tr şeklindeki adresler desteklenmiyor
Bu adreslerin hepsinde com net org adresleri destekleniyor. Bu hizmetleri Türkçe veren bir yeren yok mu?
![]()
|
|
|
#29 (permalink) |
|
tüm domainler destekleniyor yani com.tr domainleri de.
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu hizmetler reklam karşılığı mı oluyor. Yani bu insanlar hayır için bu işi yapmıyorlardır. Acaba birkaç örnek gösterebilir misiniz.
Not: maVeR.. yazdığın adres başka bir yere gidiyor.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!