»
Domain Name Yönlendirme...
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Teşekkürler MaXCoDeR
Fakat resimler yüklenirken explorerin altında vefaint.f2s.com şeklinde adres görünüyor. Bunu iptal etmenin bir yolu yok mu?
|
|
|
#34 (permalink) |
|
|
Bu hizmeti veren Türkçe siteler yok mu ?
İyi ingilizce bilmeyenler ne yapacak. Mydomain bana ns1.mydomain.com 216.34.13.236 ns2.mydomain.com 64.75.34.132 ns3.mydomain.com 64.75.34.140 ns4.mydomain.com 64.75.34.134 ayarlarını verdi. Herkese farklı bir adresmi veriyor bunlar.
|
|
|
#36 (permalink) |
|
|
evet arkadaşlar yardımcı olun
Selamlar arkadaşların problemleri ile ben de aynı problemleri yaşıyorum ingilizcemiz iyi olmadığından bu my domainde ki olayı çözemedik tam olarak ne yapmamız gerektiğini bize anlatırsanız sevinirim.
Örnek mydns seçtik ama kayıt anında hangi seçeneği kullanacağız bunu bize maille filan belirtiyorlar mı? ne zaman aktif olur iki gündür belkide beklemem gerekirken ben olmadı diye durmadan birşeylerle oynuyorum belkide oından olmuyor Bu olayı gerçekleştirmiş arkadaşlardan yardım |
|
|
|
#38 (permalink) |
|
|
rOOkies.. sen galiba numara yazılacak yere isim yazıyorsun. Superonline nın sayfasını görmedim ama adres için boyut sınırlaması olmaması lazım.
Birde galiba sadece adresi girmek yeterli oluyormuş. Verilen numara o adresin numarasıymış. Bu yazılarım için garanti veremem ama altavistadan domain alırken senden sadece dns adreslerini istiyorlar. Yani numarayısoran falan yok..
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sanirim cevap vermekte biraz geciktim, olayi cozmussunuz
![]() dns adreslerinin yanindaki sayilar o dnslerin ip adresleridir. cogu domain kontrol paneline sadece dnsleri yazmaniz yeterli, ipler otomatik olarak cozulerek kayitlara gececektir. dns ayarlarinizi degistirdikten sonra aktif hale gelmesi icin minimum 48 saat gerekiyor. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!