Zoque.Forum
»
Domain Name Yönlendirme...
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#44 (permalink) |
|
bir sorum olucak,
yaklasik 1,5 senedir mydomain kullaniyorum.. bana ait olan bir domain'i birisi mydomain.com'da kendi adina kaydetmis ise ne yapmam gerekir bu konuda bilgisi olan varmi ? veya alternatif bir adres varmi böyle bir hizmet veren ?
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
ayni sey bulentortacgil.com da benimde basima geldi. supporta durumu anlatan bir email yaz, gerekli degisiklikleri yapiyorlar.
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
|
Mydomaine Alternatif
Sahsen mydomain kullaniyorum ve parali olana kadar kullanmaktan vazgecmeyecegim. Adamlara sorunlarin oldugunda mesaj atiyorsun. Parali yerlerdeki gibi aninda cevap yaziyorlar. Cok seviyorum adamlari.
Fakat asil bahsedecegim yer farkli. Hepiniz icin bir alternatif olabilir (mydomaine) . Namecheap 8.88 USD 'den domain satiyor. Ve domaininizi aldiktan sonra mydomainin verdigi tum yonlendirme hizmetlerini (my domain gibi) ucretsiz veriyor. Eskiden biryerden domain alip mydomaine yonlendirip sonrada orada ayarlari yapiyordum. Artik istersem sadece domaini aldigim yerde kontrol panelinden tum esprileri ayarlayabiliyorum. (dikkat edin istersem dedim. cunku mydomaini hala seviyorum ) . MX kayitlarini Everyone'a yonlendirip mail hizmeti vermek isteyenler burada da ayni imkana sahip oluyorlar. Haa bir de everyone demisken, adamlar reklamsiz, POP destekli hizmetlerinden faydalanmak isterseniz yillik 20 USD karsiliginda bu imkani saglayacaklarmis. Haberi olmayanlar duysun istedim . Namecheap Ilginizi cekerse kontrol paneline girip screen capture'lari burada link olarak verebilirim. |
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Domain Name Yönlendirme...
bu başlık uzun zamandır yer altında, hadi çıkaralım
arkadaşlar zoneedit.com da, domainimin mx ayarlarını değiştirmeyi bir türlü beceremedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. postatr.com un ücretsiz mail servisi var. buraya üye oldum ve şöyle bir mail geldi. Alıntı:
açıkçası bir türlü beceremedim şu işi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Domain Name Yönlendirme...