Zoque.Forum
»
En iyi hosting?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
| Anket Sonuçlarını Göster: En iyisi? | |||
| informa.gen.tr |
|
5 | 62.50% |
| prizma.net.tr |
|
1 | 12.50% |
| signhost.com |
|
0 | 0% |
| softcomca.com |
|
2 | 25.00% |
| turkserver.net |
|
0 | 0% |
| Katılımcı: 8. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
gönderdigin bir host firmasinin ismini daha önce forumda calinti sitelere konu oldugu, forumda ve e-posta yoluyla bizlere cok sayida istenmeyen mesajlar gönderdigi icin sildim. hic kullanmamis olmama ragmen kesinlikle tavsiye etmiyorum. bu arada register.com'da bir domain firmasi. bu yüzden bu firmayi da listeden cikartiyorum.
host konusu ile ilgili arama motorundan eski mesajlara ulasabilecegini de hatirlatmak isterim.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ben hosting konusunda Türk firmalarıyla çalışmanın, bir sorun çıktığında ya da bazı ayrıntıları konuşmak gerektiğinde daha hızlı ve kolay iletişim kurma avantajı sağladığını düşünüyorum.
Bir süredir işlerimi rayhost 'ta host ettiriyorum ve bazı küçük aksilikler dışında memnunum. Tavsiye ederim.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
www.domainsitesi.com da baya iyi....
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: En iyi hosting?
Yukarıdaki firmaları tanımıyorum ama www.hostingevi.com u önerebilirim. Uzun zamandır çalışyıorum gayet memnunum.
www.iyihosting.com |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: En iyi hosting?
bence hosting hizmeti alınacak firmada şu iki şey önemli.
1-sunucularının performansı ve de tr lokasyonlu olması (sitelerinde uptime sayacı varsa bakabilirsiniz) 2-teknik desteğe verdikleri önem ve ne kadar ulaşılabilir oldukları. bu 2 konuda da bilgedata.com adresli firma adına garanti verebilirim, daha pek çok firma vardır belki, ama hem kaliteyi yüksek tutup hem de fiyatta uygun olan pek rastlamadım.
>>>blog.bilgenc.com = php, mysql, flash, action script 2.0, sunucu yönetimi, action script 3.0 vs. = sadece bilgi paylaşımı ! Mesaj bilgenc tarafından 4 gün önce (18:19) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!