|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkey
|
Hosting
Selamlar.... Ücretli bir hosting alacağım...Acaba turk olan bir firmamı tavsiye edersiniz yoksa yabancımı....informa'ya fena değil diyorlar...Rayhost'u kullanıyorum ve hiç beğenmiyorum...Tera-byte var...yabancı olarak....onu hiç bilmiyorum..kullanan varsa bilgi verirse sevinirim...www.tera-byte.com adresidir..Başka tavsiyeler varsa bekliyorum..... |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ben de rayhost'la çalışıyodum ama memnundum. Neyse, konu bu değil..
rayhost zaten bütün server'larını turkticaret.net 'e devretti ve şu anda daha da iyi çalışıyor. En azından şu anda tavsiye ederim turkticaret.net 'i. Bi bak istersen fiyatlara vs.
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
"hosting" konusu forumun en çok tartışılan konularından birisi.
Arama motorunu kullanmayı denersen, konuyla ilgili birçok mesaj bulablirsin.
|
|
#6 (permalink) |
|
|
host arama
blackinwhite'in da dedigi gibi arama motorlarini oneririm. Fakat sadece host arama icin en ideal site (bence) Hostsearch . Istedigin ozellikleri belirttikten sonra onune liste halinde senin istedigin ozelliklerdeki firmalari sunuyor. Ardindan istedigin 5 tanesini secip kiyaslama yapmak mumkun.
Not: Ozelliklerini begenip incelemek istedigin siteyi actiginda, o sitenin de hizli acilmasi bence ek ve onemli bir nokta. kolay gelsin. |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
abi şindi şüle..
forumda hosting üstüne baya bi konu var.. hatta hepsi aynı içeriğe sahip. türkiyeden mi olsun dış ülkeden mi? bu senin tercihine göre değşir kardeşim... türkiye görmemiş ülke olduğumuz için pahalı.. dış ülkeler ucuz ama bize göre yavaş ama her özellik var.. bu sana kalmış yani.. burda sormanın bir anlamı olmadığını kısa zaman sonra anlarsın.! neyse biraz sert görünüyo ama öle degil.. bu konuyu acan abim olsada yazacağım birşeydi..
|
|
#8 (permalink) |
|
terabyte.com ıyı bır fırmadır. shared hostları ıcın cobalt kullanıyorlar ama oldukca hızlılar. bu arada konunun sıkca tartısıldıgı ıcın kapatıyorum. arama motorundan eskı mesajlara bakılsın ve onlara devam edılsın.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!