Zoque.Forum
»
Yerli Web Hosting...
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Yerli Web Hosting...
Umarım gereksiz bir konu açıp forumu işgal etmiyorumdur. Yanlız bu konu hakkında derli toplu bilgileri birarada bulmak zor oluyor. Özellikle yerliler konusunda...
Sizlerden yerli hostingler konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Ben birtane buldum. www.birhost.com diye.(adress yazmamda sakınca olmaz umarım) Epey ucuz geldi... ama ayrıntılardan anlamam. Sizler de değerlendirseniz düşünebilirim. Şayet daha iyisini biliyorsanız paylaşmanızı isterim. Bir ikinci konu, Ozellikle ücretli hosting kullanıcılarına... Şirketle internet dışında görüşmek bir avantaj mıdır? Ona göre belki bulunduğum ilde arayacağım. Bana internetle iletişim kısıtlı gibi geliyor. Bilmem belki de yanılıyorumdur. Eger faydası varsa Ankara da bildiğiniz var mı? Son olarak... hosting bakarken nelere dikkat edilir? Sonuçta para yatırıyorsunuz emeğiniz uğruna... Teşekkürler, |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
hosting almadan önce karar kıldığın firmanın referanslarını iyicene incelemelisin gerekirse firmanın referans gösterdiği sitelerin yetkilileriyle görüşüp bahsi geçen hosting firmasından nekadar memnun kaldıklarını öğrenebilirsin.(eğer host firması sitesinde referanslarını belirtmemişse mail atıp onlardan öğrenebilirsin)
bunun dışında linux ve nt hosting çeşitleri vardır ilk önce hangisinden yararlanıcağına karar vermelisin.eğer programlama dillerinden birini sitende kullanıcaksan bu tercih dahada önemleşir.bazı firmalar seçmen için her iki seçeneğide sana sunar,bazıları ise sadece linux yada sadece nt hosting paketleri içerir. host alıcağın firmanın tabikide oturduğun ilde olması senin için bi avantaj olur. bunların dışında ayırdığın bütçede bi tercih sebebi teşkil eder. kolay gelsin..
Since 2k - CG | U.K. Mesaj soulburn tarafından 02.12.2001 (03:20) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
forumda hosting olarak aratırsan, yerli firmalarla ilgili yorumların da yer aldığı bir çok eski mesaja ulaşabilirsin.
nelere dikkat edilmesiyle ilgili olarak, http://www.zoque.com/vbulletin/showt...&threadid=5857 adresine bakablirsin.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
www.anka.net vardı sanırım ankarada bi bak istersen.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!