»
domain name...
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
domain name...
ünlü birinin domain name'i elimizde. .com uzantılı bir domain. alan adını aldıktan sonra bizimle iletişime geçilerek alan adının satın alınabileceği bildirilmiştir. bizlerce belirli bir fiyat belirlenmiş fakat yüksek bulunmuştur. daha sonra bahsi geçen kişinin avukatlarından bir mail aldık. 3 gün içerisinde domain teslim edilmezse hukuki yollara başvurulacağı bildirilmiştir. bizler de domain adının belli bir ücrete tabi olduğunu, bunun karşılanması karşılığında teslim edilebileceğini, bu olmazsa içerik ve tasarıma geçileceğini bildirdik. domainde bu kişinin kişilik haklarına zarar verecek hiçbir tavırda bulunulmamaktadır. [=koçbank olayındaki gibi..] merak ettiğim ne gibi bir hukuki süreç izlenecektir? domainin alınması söz konusu olabilir mi? etik olmasa da, sonuçta bu domainin alınması için belirli bir emek ve para harcanmıştır. //konunun forum kuralları dışında olduğunu sanmıyorum.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
teoride adsoyad.com seklinde ise geri alabiliyorlar. burada kocbank ile ilgili konu var. en son mesajda benim vermis oldugum birkac link var. orada verilen mahkeme kararlarina ve bu tür davalarla ilgilenen kurulusa ulasabilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
iyisi mi;
domain name : www.cmylmz.com ilgili şahıs : cem yılmaz sanırım dikkat edilmesi gereken yön, site içerisinde cem yılmaz'ın adını kullanmamak... bunu aşmak için CuMa YoLMaZ adında bir karakterimiz var yalnız cem yılmazı'ın netbul ile de anlaşması var, ve son oyununun adı da cmylmz...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!