Zoque.Forum
»
Ucuza Domain register
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Register.com Registerfly.com Directnic.com kullanmış birisi olarak registerfly iyidir derim. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
hmm
teşekkürler..
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ucuzluk ve kalite konusunda birçok seçenek sunan bir yerle çalışıyorum. Verdiği hizmetten oldukçada memnunum. Bir arayın veya irtibat kurun derim. Birçok seçenekleri var. Bilhassa yerinde gidip görmek üzere İzmir'liler için çok uygun.
www.onar.com.tr
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Bu da Registerfly'dan bugün başıma düşen bir kaya
![]() Eğer gününde register edilmezse 25 dolar kazıklarım seni diyor. The following name could not be renewed. domain Name:=kutudesign.com domain Id:=145197 Registration Date:=2001-01-29 To attempt to re-activate an expired name please access: http://www.registerfly.com/scripts/renew_expired.php Questions, comments - http://www.registerfly.com/support/index.php Home Page - registerfly.com |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
![]()
bet3 ~izlenimsel betimlemeler blog kardeşliği ~blogger en asil duygunun insanıdır fotoğrafya Mesaj Passion tarafından 01.02.2002 (17:57) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ben soyle bir yer tavsiye edebilirim.
Hostingroup 10 MB web alanı ve 5 tane e-mail i 9.95 $ veriyorlar. bundan daha fazlasını bilemiyecem. Bildiklerimin arasında; bu sirketi işletenler Türk, yani bir e-mail ile soracagın herseye (belki) anında cevap verebilirler.(calısanlardan biri suan bilgisayar basındadır. en azından bunu biliyorum.) |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Neden böyle ne olduğunu anlayamadığımız, kendisini ifade etmekten yoksun, linkleri çalışmayan şirket isimlerini yazıyorsunuz bu ve benzeri konulara? |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
ben bu tur sırketlerın isimlerinin yazılmasındaki memnuniyetsizliği anlayamıyorum. Artı olarak soyleyeyim bu linkini verdiğim sirket daha yeni ve tam anlamıyla hizmete girmiş değiller. bu arada kendilerini ne yonden ifade etmekten yoksunlar ? gayet acık olarak bir hosting firması bunlar. boyle bir tepki beklemiyordum işin acıkcası. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
Şu yandan eksikler ki
Son derece iyi niyetle siteye gidip baktığımda sağ taraftaki ana menü linkleri çalışmıyordu. Dolayısıyla kendilerini bana ifade edemediler. Ayrıca varsayalım linkler çalışıyordu. Bu konu "Ucuza domain register" dolayısıyla o siteye girdiğimde bir domain register yazısı görmek ister insan. Ben göremedim. Bu açıdan da kendilerini ifade etmekten yoksunlar. (yada domain satmak işleri değil) Bu konunun önemli kelimesi "ucuz" bunu da unutmamak lazım. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
hosting bakımından sanırım "ucuz"lar. bu domain name register konusundaki hatamdan dolayı uzgunum, bahsettiğim gibi yanılmısım. belki ilerde register olabagıda sunarlar. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!