Zoque.Forum
»
Ucuza Domain register
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: Yalova
|
aycia bişey dikkatimi çekti www.turkticaret.com ile reg2c.com un dizyanı ayni hehe ....
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
bir benzerlik kelimesini iki sitenin de kullandığı formlar için söyleyebilirim sadece, ama sunu da belirteyim ki reg2c.com, turkticaret.net in yurtdısında domain satısı için açtığı bir sitedir yani powered by turkticaret.net ![]()
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 18.06.2005 (10:30) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
|
ucuza domain
bolregister.com banka havalesi kredi kartı farketmiyor. 6.99 $ yönlendirme bedava.
|
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Re: host ve domain için iyi bir firma
Alıntı:
|
|
|
|
#48 (permalink) |
|
|
Re: Ucuza Domain register
Bende godaddy' den aldım domani, yönlendirme ücretsiz... DNS ayarlarını da yapabiliyorsunuz.
kullanışlı görünüyor, yenileme yapıncaya kadar ihanet edip, transfer falan etmeyi düşünmüyorum... onlar bana ihanet eder mi bilemem? ![]() hani dükkanı kapatıp giderler mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
bir müşterim +info mühendislik diye bir mühendislik firmasından hosting ve domain almış. onlardan kesinlikle domain ve hosting almayın derim.
başıma gelen olayı bir anlatayım da:) müşterimle konuştum adam ftp şifresini bilmiyordu, şifreyi aramak istemiyordum. info mühendisliği aradım ve firmanın bilgi işleminde çalıştığımı söyledim(yok böyle birşey), kibarca sayfayı yenileyeceğimi ve şifreye ihtiyacım olduğunu söyledim. sağlsunlar anında hiçbir onay almaya ihtiyaç duymadan isteğim doğrultusunda ftp kullanıcı adını ve şifresini değiştirdiler (bu onlarında host edilen herhangi bir site de olabilirdi). neyse PHP kullanmak istediğimi söyleyince PHP kullanabilmem için hesabı farklı bir alana aktarması gerektiğini söyledi, bunun için 6 saat gerektiğini ve web sayfasındaki tüm bilgileri kaybedebileceğimizi de ekledi. muhtemelen ADSL aldığı için para kazanmak isteyen ve bu doğrultuda da bir server kuruveren bir mühendislik firması. benim evdeki serverım onlarınkilerden daha sorunsuz çalışıyor:)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!