Zoque.Forum
»
Ucuza Domain register
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#61 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Ucuza Domain register
@nurkan, whois kayıtlarında da görebileceğin üzere domaini alan : Maxasale Est. Co. KG adında bir şirket. Yani godaddy üzerinden alınmış ama onların bu işle bir alakası yok, Maxasale adındaki şirket gayet normal bir şekilde 2005 yılına kadar o domaini aldığı için hiçbirşey yapamazsın.
|
|
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Turkticaret den almıştım mail ve hostingleri allah bir daha düşürmesin kardeşim. Berbat altyapı. sıfır hizmet, sürekli olarak mailler çalışmıyor. 3 gün çalışmıyor adamları arıyoruz resetlemiş makina, yeni server ilave ediyoruz vır vır zır zır gibi gerizekalı cevaplar veriyorlar. Bİz bu işi bilmiyoruz ya. Gerçekten tek kelimeyle berbatlar. Zamanında vurdular voleyi şimdi umursamıyorlar. Çok yavaş sürekli sorun çıkaran bir sistemleri var. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İstanbul' da www.kriweb.com (Kriter İnternet Hizmetleri) diye bir firmaya aktardım bazı hostinglerimi ve isim tescili yaptırdım bir iki tek kelimeyle harikalar. Admin sayfaları imkanları teknik desteği. Adamlar çok iyi çalışıuyolar hakkaten. domain pahallı biraz ama olsun sorunsuz çalışıyorlar.
Allah kimseyi Türkticarete düşürmesin. (Bir müşterim bana (5 yıldızlı oldukça meşhur bir otel) biz kendimiz bir server kuralım buraya mailerimizi kendimiz alalım dedi. Utandım, sıkıldım, yerin dibine girdim. Adamlar o derece bezmişler artık. Not: Oteli reklam olsun diye değil mail sisteminin onlar için önemini vurgulamak için yazdım yanlış anlaşılmasın ![]() |
|
|
|
|
|
#64 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
reklam olması diye daha önce belirtmedim ama kriweb gerçekten çok iyi domaintescil.com da onlara ait ve tüm domain ve hostlarımı bu firmaya aktarmayı düşünüyorum... |
|
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
reg2c = turkticaret = antigüven!
godaddy.com, megacheapservices.com, directnic godaddyde şu anda 3 accountumda toplam 62 sitem var memnununm megacheapservices.com da 1 accountumda 6 sitem var. fiyatlar çok güzel.zaten megacheapservices sanırım godaddy bünyesinde bir firma. |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) | ||
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ben isimtescil.net'i kullanıyorum başta tercih etmemin sebebi tabi ki fiyatların çok çok ucuz olmasıydı fakat iyi bir hizmet veriyorlar ve ben ne zaman bir sorun yaşasam hemen irtibata geçebiliyorum.ucuz etin yahnisi yenmez diyenler var ama isimtescil.net güzel 2 domainimde orda hatta 3. almayı düşünüyorum
![]()
|
|
|
#69 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
http://www.isimtescil.net Gayet güzel ve kaliteli hizmetleri var ayrıca fiyatları da ucuz.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!