Zoque.Forum
»
Ucuza Domain register
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#81 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Ucuza Domain register
Sahsen godaddy kullanıyorum. Bugune kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gelişmiş kontrol panel ve renew uyarılarıda oldukca iyi. 90,60,30,15,5 ve son gün size uyarı yolluyor. 60 üzerinde domainim mevcut ve yıllardır çalışıyorum. Godaddy'yi tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Şahsi Fikirlerim Olarak Eğer Tamamen Bir "Türk" ile diyalog içerisinde olmak istiyorsanız Alantron'u tercih edebilirsiniz.
Ancak; İngilizcenize güveniyor iseniz; Godady tercih'iniz olabilir. |
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bencede turkticaret net hizmetde güzel 19 küsür ytl en azından karşında bir muhatap var. güvenilirde iyi günler
http://www.le-onbilgisayar.com.tr |
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Turkticaret.net kadar berbat bir firma olamaz. Karşında muhatap olması değil işlemleri kontrol panelinden kendi başına yapman önemli.
domain kilidi açıp kapama, transfer şifresi alma veya değiştirme, domaini kurum içi anında başka kullanıcıya aktarma gibi işlemleri kendi başına her an yapabilmen lazım. Bu işlemleri ve daha fazlasını yabancı firmalarda kendi başına istediğin zaman yapabildiğin halde Turkticaret.net sitesinde yapamıyorsun. Ben yabancı firmaya para vermem, yerli firma olsun diyenler şunu bilmeli ki zaten Turkticaret.net yabancı firmaların bayiliğini yapıyor. Bence şu an en iyi firma namecheap.com. Ardından moniker.com geliyor. |
|
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
Yer: Denizli
|
Alıntı:
dostuma katılmamak elde değil. Normal olarak Sadece Alan adı kayıt edecekseniz turkticaret.net iyi denebilir ama şunu bilmenizde yarar var.. ![]() Dns sunucusu oluşturma hakkınız 3. Bu oluşturduğunuz dns sunucularına ait değişiklik hakkınız "3" bu limitleriniz bittikten sonra her işlem başı "2,5 YTL'cik" ödemektesiniz. Ayrıca; Alan adı süreniz dolduğunda ise size gösterdikleri ilgi ve alaka Yalnız bir konuya değinmeden geçemiyeceğim, artık Turkticaret; bir bayilik almıyor. Turkticaret artık bir alan adı şirketi ![]() Reg2C'yi satın aldı ve Amerika kaynaklı bir alan adı şirketi oldu. http://www.internic.com/registrars/registrar-819.html Kolay Gelsin Muhattab arıyorsanız tek seçeneğim "ALANTRON" http://www.internic.com/registrars/registrar-898.html Türkiye'nin İLK AKREDİTE Alan Adı yazmanı. |
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı: