Zoque.Forum
»
suresi dolan domain ismi ????
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
suresi dolan domain ismi ????
suresi dolan domain ismi tam olarak nezaman bosa duser.Bunu nereden sorguluyabiliriz.
Saygilar
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
peki buna ne dersiniz.
Biraz once sorguladim ve asagiya yapistirdim.Bu isim kimin ne zaman dusecek???????
Saygilarimla Whois server Version 1.3 domain names in the .com, .net, and .org domains can now be registered with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net for detailed information. domain Name: ********.COM Registrar: STARGATE COMMUNICATIONS, INC. Whois server: whois.stargateinc.com Referral URL: http://www.stargateinc.com Name server: Name server: Updated Date: 05-nov-2001
|
|
|
#5 (permalink) |
|
domaini kayit yapan kurulustan kurulusa göre degisiyor. opensrc den alinan domainler 40 gün icin düsüyorlar. netsol gariptir, www.sitepointforums.com da kimi domainlerin birkac sene gecmesine ragmen düsmedigi yaziyor. internic'i bilemiyorum.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
ben 3 ay biliyodum
Ben domain süresi geçtikten sonra 3 ay boyunca eski sahibinin yeniden alma hakkı olduğunu, 3 ay sonunda düştüğünü biliyodum ama nerden öğrendiğimi hatırlamıyorum
![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Burada süreyle ilgili bilgi var.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!