|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Siteyi direk başka sitenini hostuna yönlendirme
1 Domaini hiç host almadan direk başka domainin hostunda açtığım klasöre yönlendirmek istiyorum. Yani bu domaine için host ücreti ödemek istemiyorum. Onun yerine başka domainin hostundaki klasore yönlensin istiyorum.Bunun için hangi kodu yazmam gerekiyor. Bilen varsa, benimle paylaşırsa sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
bunun icin kod yazman degil domain aldigin yerden yonlendirme yapan gerekiyor
aldigin yer url yonlerdirme destekliyorsa (bazen ek uretle yapiyorlar) http://www.www.com/www.asp seklinde yonlendirebilirsin detelemiyorsa yonlendirecegin yerin ns veya ip sini yazmalisin ns2.yonlen.com yada 212.156.43.12 gibi...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
bunu ancak ilk host aldığın yerle anlaşarak yapabilirsin. Yada başka bir alternatif, Kendine ait bir dns server kurarsın ve - bu makinayı 24 saat internete bağlı kalması ufacık bir ayrıntı fakat - Daha sonrada isteğin ip veya host veya nereye istiyorsan oraya yönlendirirsin. (İnternetten makinanı kopardığın zaman sayfanıda koparmış olursun -pahalı ve zor bir alternatif-)
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
mydomain.com un yapmasi gerek. arsiv bölümünde mydomain.com ile ilgil bir konumuzun da olmasi gerekiyor.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!