|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ucuz.com hosting
Alıntı:
Yurtdışı Kampanya Paketi Pusula hosting Kampanya Paketi *** 25 MB web Alanı *** 10 Adet E-Posta Hesabı *** 3 GB Aylık Trafik *** Windows 2003 server *** ASP, ASP.NET, PHP, PERL *** Access, MySQL *** Frontpage Extensions Fiyat : 10USD Cevap verme süreleri çok iyi değil ve sunucunun 10günden daha fazla sürekli açık kaldığını görmedim. ama belki tercih edilebilir. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: istanbuıl
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Melbourne | AUS
|
sizleri baska bir hosting firmasindan uzak durmaniz icin uyaracagim.. Ama dinleyene.. Belki sirf ben kazik yemisimdir..
Yaklasik 2 yil once.. bir domain aldim maliyetine.com ve host.. sadecehosting.com dan ama ne yaptilar domaini benim adima almadilar ve sonra kendi uzerlerine gecirdiler.. Ayrica hostumu 2 ay erken kapadilar.. 1 yillik almistim.. Ben ne yapabildim hic birsey... Boyle kisiler yuzunden ciddi olduklarini sanip yalan soyluyenlere dikkat edin.. Ve maalesef demek istiyorum ki bu kisi abimin yakin arkadaslarindan biri .. sizi uyarmak istedim.. saygilar..
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Domaini Kendiniz Alın Hakları tamamen size ait olsun
bir bilgisayarın sağlıklı barındırabileceği domain miktarı sınırlıdır Bandwith lerin de bir sınırı vardır ve harddisklerinde Bugun bi bilgisayarı host edip bi data center a koyma maliyetide bellidir. bunlar göz önüne alındığında www.webhosting.info dan host firmasının ne kadar host barındırdığına bakabilirsiniz ve size bi fikir verebilir Bi de host firmasına sorun sitemde chat olucak bandwithim aylık 20GB tutuyor ve sistem kaynaklarının %15 ini kullanan bi sitem var bunlara rağmen sizi kabul ediyorsa başka bi firma arayın ![]() Esasında birleşip bi makina alınıp onu bi data sentır a koymanız maliyeti artırabilir ama yapabiliyorsanız bunu yapın derim. Eşe dosta da buradan host vererek maliyetlerinizide düşürebilirsiniz hatta bi host firması bile olabilirsiniz ![]() not : Paylaşım dahilinde olan bütün hostlarda içeriden güvenlik açığı bulunmaktadır ve pek çok kişi bu açıklar ile (Host müşterilerinden) hostta fink atmaktadırlar Ve host admini sizin bütün sözel ve sayısal bilgilerinize ulaşabilir Paranoyak Olmamam, Takip Edilmediğim Anlamına Gelmez....
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Arkadaşlar izhost demişsiniz de ben de izhostla sorunlar yaşamıştım bir dönem.. Müşteri hizmetleri sıfır ve cidden haettiklerinin üzerinde ücret alıyorlardı.. Eski şirketin sitesi burada host ediliyordu bir ara.. Ama size detar.net i önerebilirim.. Eski serverlarını yenilediler ve sabancıya taşıdılar.. gayet iyiler.. Üstelik destek@detar.net e attığınız tüm mailler zamanında cevaplandrılıyor.. Bu konuda başka bir topic vardı gerçi arkadaşım aratttın mı bilmiyorum.. Ora da da herkes önerilerini sunmuştu.. http://www.webhosting.info/webhosts/...ob=RANK&oo=ASC bu adreste de Tr 'deki Host firmalarının top 25 listesini görebilirsiniz ![]() İyi günler dilerim..
Yarın yorgunum diyenlerin değil, rahatına kıyabilenlerindir. Mesaj eylul tarafından 24.11.2004 (15:14) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Not : Temelle dursun bir sene ayrılalım demişler bir sene sonra burada buluşuruz demişler bir sene sonra dursun bir limuzinle gelmiş bizim temel yine aynı temel dursuna sormuş nasıl yaptın demiş bu kadar parayı bir fal makinası icat etim 5 YTL veriyorsun falına bakıyor demiş. bizimkiler tekrar önümüzdeki sene için sözleşmişler Ertesi sene aynı yere bizim dursun limuzinle gelmiş bi de ne görsün bizim Temel Helikopterle geliyor. Dursun sormuş temele ne yaptında bu hale geldin Bir fal makinası yaptım 5 YTL veriyorsun Falına Bakıyor 5 YTL daha veriyorsun elini bırakıyor
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
selam arkadaşlar bu aralar bende domain ve host alma telaşındayım.
www.hostaturka.com var.host olarak bu saydıgınız özelliklerin hepsi var.8 dolar karşılıgında... sahibiyle msnde konuştum.mini-nukeden www.webciyiz.com diger sitesi.mini-nuke yazılımınıdan da iyi anlıyor. bende miniyle çalıştıgım için bana yardımcı da olacagını söyledi... başka sizin önerebilecekleriniz var mı??? |
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Karadelik
|
ucuz.com https://www.burst.net/ adresinden makinelerini almış ve birçok sitede grafikleri düşük bir şirket.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!