Zoque.Forum
»
ucuz.com hosting
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ucuz.com hosting
Bu gece hosting firması ararken hostbul.net'den arama yaptırıp ucuz.com sitesini buldum. -hosting aramaya başlama kararını almamla arama yaptırıp ucuz.com adresine ulaşmam yaklaşık 5 dakikamı aldı.- hosting paketlerini görünce tabir-i caizse vuruldum. Daha sonra iyice özellikleri okudaktan ve sindirdikten sonra aklımı takılanları bir maille bildirdim. Sağolsunlar gecenin ikisi demediler bana cevap yazdılar.
Gelelim sorularıma; 1- forum kullanıcılarından hiç ucuz.com müşterisi olan var mı? Varsa hizmetlerinden memnun musunuz? 2- Sizce çok mu acele ettim. Zira bu benim ilk hosting arama girişimim ve bu kadar çabuk isteklerime uygun bir host bulunca doğru birşey yapıp yapmadığımdan emin olamadım. -Gerçi ne istediğimi de tam bilmiyorum. Mesela PHP olsun, MySQL olsun, mümkünse pop3 mail versin, subdomain sınırsız olsun, ftp access de sınırsız olsun vs. vs. -Sizce bunlardan başka ne istemeliyim?- Fakat bunlar herkesin istediği şeyler.- İşin tekniğini bilmediğimden bana bu firmanın paketi pek bir güzel geldi. Kısacası bu paketleri değerlendirirken sizce teknik olarak nelere dikkat etmeliyim? 3- Paketlerin fiyatı konusunda ne düşünüyorsunuz? Linkler; http://www.ucuz.com/ http://www.hostbul.net/
|
|
|
#2 (permalink) |
|
global hoster diye yabancı bir şirkete bağlıyız diyor ama www.globalhoster.com bağlı oldukları şirketin sayfası açılmıyor.
ve bu kadar az bir ücrete bu kadar servis nasıl sağlanabilir? diyelim saüladı nereye kadar? bu ücretlerle yüklenme olduğu zaman ilk üyelere ne olacak? bana birazda sağdan soldan ne görüyse toplamış koymuş öyle de bir fiyat uydurmuş gibi geldi... |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
web sitesi de beni huzursuz etti zaten. O kadar teknolojiyi desteklemelerine rağmen sitelerinin HTML tabanlı olması garip değil mi? Bazı sayfalar -örneğin sıkça sorulan sorular- 404 hatası veriyor. Biraz da bu yüzden zoque'ye mesaj atıp sormak istedim.
)
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bir de web tasarımı 99,5$ tipinde bir lay da sitede sitenin tasarımdaki amatörlüğünü de eklersek pek de parlak bir fikir değil bence.
Ancak hızlı cevap konusu gerçekten kayda değer.
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Re: ucuz.com hosting
Alıntı:
bende daha bulamadım. ama iyice araştır, karşılaştır, öyle karar ver.iyi çalışmalar |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bence MÜKEMMEL!
ben ucuz.com'dan aldım ve kullandım gerçekten sorunsuz ve hızlı... globalhoster doğrudur.. oraya bağlılar adresi çıkmaması önemli değil whois'den anlarsınız zaten.. şu ana kadar bir sorum olduğunda (problem demiyorum çünkü problem çıkmıyor) cevabın gelmesi tam 2 dk oluyor.. yani çok hızlı bir teknik servisleri var.... bence bütçeniz uygunsa alın...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ucuz.com hosting
ASP hosting düşünüyorsan www.se-ta.com.tr var. ( PHP de mevcut ) 10 mb host + 5 pop3 15$ ...Firma web Tasarım Firması Kendi Serverlarını kullanıyorlar..Referanslara bakılıncada firmanın kaliteli olduğu anlaşılıyor...Ben 3 hostumu burdan yapıyorum...Yukarıda denildiği gibi 3 - 5 $ az odemek yerine Firmalar ile çalışmak daha mantıklı...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!