|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: ankara/turkey
|
Odtu Klasiği
Selamlar ÖDTÜ kendi web sitesinde jenerik isimler verilmeyeceğini belirtiyor.Bununla ilgili açıklamada aşağıdadır. Alıntı:
Bu adres jenerik isim değil midir? Bunu ODTU nasıl verir? Not : Gökhan Özen'e hiçbir kastım yoktur. Kendisini dinlerimde. sorun ODTU'nun bu tekelciliği nasıl bu yönde kullandığıdır. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Mesajı okuyunca benim de aklıma;
http://www.emrah.com.tr/ geldi. Ben de ilk kez Emrah'ın sitesini görünce aynı şeyi düşünmüştüm. ) Burası Türkiye! Olur böyle şeyler diyeceğim ama çok klişe olacak vazgeçtim. Demiyorum! )
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
"gökhan özen" ya da "emrah" diye marka yaratılırsa alınması mümkün.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
domain: gokhanozen.com.tr
descr: Ahmet Gokhan Ozen admin-c: Ozen Ahmet Gokhan tech-c: Ozen Ozgehan zone-c: Ozen Ozgehan nserver: ns1.activehost.com nserver: ns2.activehost.com notify: ozgehanozen@hotmail.com mnt-by: METU-domain-MNT changed: hostmaster@metu.edu.tr 20020204 source: METU person: Ozen Ahmet Gokhan org-name: Gokhan Ozen address: Sinan Ercan Cad. Isiklar 2 Apt. No:36/43 Erenkoy Istanbul phone: +90 532 xxxxxx fax-no: +90 nic-hdl: OAG6-METU mnt-by: METU-domain-MNT changed: hostmaster@metu.edu.tr 20011214 source: METU ... blah blah.. cikti valla -> org-name: Gokhan Ozen kismina dikkat cekerim..- Enteresan degil mi? (Bu arada, genc kizlarimizin cok sevdikleri popcunun cep telefon numarasina ulasmalari ne kadar kolaymis degil mi? )Whois'de cikan idari yetkilinin de Odtu'den olmasi olayi acikliyor sanirim!! ehehh.. klasik valla, baslik cok dogru.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkey
|
Ya lütfen alıntıya dikkat edin...
Jenefik'in ne demek olduğunu benmi yanlış anlıyorum.. Daha ayrıntılı bilen varsa lütfen açıklasın... Bu isim jenefik değilmidir ? ODTU'ye mail atıcam. Bakalım yanıtları ne olcak... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Gökhan özenin çalışmış olduğu yapımcı firma gökhan özene kendi altında isim tescil vermiş olabilir daha acıkca
Ticari Sicil adı Universal müzik yapım Şirket ismi Gökhan özen diye böyle bir olasılık olabilir veya otdü nün evrak takip konusunda ki düzensizliğinde faydalanmışlar |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
mali müşavir, sanatçı vs. gibi şahıs ismiyle faaliyet gösterenler var. Bunlar şirket olmasa da fatura kesip vergi vermekle mükellef. Bu yüzden bu faaliyeti belgelendirdiğiniz takdirde isimle .tr uzantılı domain alabiliyorunuz.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!