|
|
#11 (permalink) |
|
Host konusunda yerli firmalarla çalışmayacaksin abi. Tamam iyi hizmet verenlerde var ancak ne kadarda olsa amerikayı bu konuda yakalayamadılar yurt dışı hem daha ucuz hem daha kaliteli hem daha fazla özelliklere sahip. Ben yerli firmalarla çalışmayı bıraktım. Bİ tane hostum kaldı yerli o kadar onlarlada bazen sorun yaşıyorum tabi.Yabancılar yaptımı yapıyolar
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: bilmiyorum
|
Alıntı:
bir iki tane site ismi verebilir misin ucuz, kaliteli, megabaytı bol ociddiyim host almak istiyorum ama daha tam karar veremedim. büyük ihtimalle karegen.com dan alıcam. 1-2 ay içinde ASP hosting de olacakmış. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
http://www.sharpwebservices.com ordan 14 tane hostum var vede mükemmel hizmet veriyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: bilmiyorum
|
gerçekten çok iyi ...
hizmet konusunda karegen de çok iyidir. hostingi bilmiyorum ama, domainimi karegenden aldım. her maile 2 dakika içinde yanıt veriyorlar. herşey online! reklamlarını yapmak istemem ama elinde 3 kuruşu olan dostlarımız onu da gidip soygunculara kaptırmasınlar
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
vthostun sahibiyle konusmustum yaklasik 10 gun once..siteleri kapaliydi o zaman..bende merak edip sordum tabi siteye ne oldu diye.Ykainda hersey duzene girecek demisti bana..Ama buyuk bir ihtimal su anda bu olaylardan haberi yok. Ona ulasmaya calisiyorum ama bir turlu basaramadim.. (Ev,cep hepsini deniyorum).
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Vt Host'tan vazgeçicem sanırım. Daha fazla dayanamıycam, argo kullanımım için kusura bakmayın ama zaten ayvayı yedim neredeyse!
Yaa bu Sharpwebservices genel görünüm itibarıyla pek iyi izlenim yaratmadı bende ama se7ven'a güvenebilirim sanırım , (dalga falan geçmiyosan tabii) fiyatları ve özellikleri de iyi gibi.Orada barındırdığın site adresi vermen mümkün mü acaba? Cidden önemli bi konu çünkü, artık yoğurdu da, hostingi de üfleyerek yiyorum ![]() Bizimhost konusunda ne düşünüyorsunuz? ( www.bizimhost.net ) Ya da Türkiyeden tavsiyeleriniz yok mu başka? Paket halinde bi alan da almayı düşünüyorum.. ya ne biliyim, deli etti beni Vt host üf!
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bizimhost u tanirim fazla bir sorunla karsilasmadim Admini DeliOp tur.
ha bu arada vthostla ilgili icq mesaj1 geldi aynen copy paste yapiyom vthost.net hakkında önemli: "hafta icinde acilan diger basligi hatirlarsiniz. site guncelleme yazisi ile kapali duruyordu. Google'un cachesinden iletisim bilgilerine ulasarak Kadikoy'de muhurdar caddesi 44/2 (nezih kitabevinin yani) numarali adreslerine gittim bugun(telefon rehberinden de faks numaralarinin kayitli oldugu sahsi ogrenebilirsiniz) Adreste NOVA adli bir sirket var. Gemi ithalat lojistik gibi bir isle ilgilendigi yaziyor kapida. Bu ayin faturalari gelmis ama alan olmamis. Reha bey denilen firmanin sahibi sahsin ufak bir *istihbarat* sonucu 1 aydir ugramadigini ogrendim cevre esnaftan. cesitli laflar var ama sanirim problemleri var ve piyasada yok. Anlasilacagi uzere vthost ve calisanlari tarih olmus durumdalar. Houstan'daki EV1.net firmasi faturalarin odenmedigini gorunce muhtemelen 4 rack'lerini kapatacaktir(senelik pesin odedilerse o baska:P). Yeni bir hosta gecmenizi, magdur olmamak icin bankanizi arayip kredi kartindan ayni firmanin para cekmemesi talimatinizi vermenizi hatirlatirim" bir haber grubundan alınmıstır.
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Alıntı:
TRVACC.ORG Bi arkadaşın sitesi buda Daha bi sürü yav... |
||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Vt host'un sunucuşları http://www.rackshack.net/ şirketindemiydi? Anlayanlar bana buradan hangi sunucuyu tavsiye ederler? Kolay kurulum vs. özellikler önemli tabi benim için, hiç sunucu kurmadım da
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bir dostum Vthost aracılığı ile domain almış.
Bildiğiniz gibi bunlar topuk yapıp piyasadan kaybolunca domain de ortada kaldı. Yani host falan istediğimiz yok domain yeter İşin kötü tarafı domain acil şekilde gerekiyor.Aslında ben bu tip firmalarla zaten iş yapmam ancak arkadaşlar yapmış bir hata, bana da durumu izah ettiler tanıyormusun vs. diye bende bu konuyu hatırladım. Vthost' tan bir duyum alan yada domaini kurtarma için fikri olan var mı ?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!