Zoque.Forum
»
vthost'a neler oldu?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
vthost'a neler oldu?
Yaklaşık 6 aydır hizmet aldığım vthost son 3 gündür siteme ulaşmama engel oluyor; üstelik kendi siteleri de ulaşılamaz durumda. Bir kaç forumda vthost un kapandığı hatta şirketin adresinde bulunmadığına dair yazılar okudum konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Şu an bağlandım ve hiç bir sorun yok sitelerinde.
Ama verdikleri hizmette bir aksama var mı bilmiyorum!
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Gerçekten ilginç ben; birkaç farklı makineden denediğimde her seferinde sayfa bulunamadı yanıtı aldım. Ayrıca iki arkadaşım da ordan hizmet alıyorlar ve onlarında sitelerine ulaşılamıyor(bir de benimkini sayarsak 3 site eder).
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Bende host musterisiydim sitem hacklenene kadar. Bunun hakkinda kendilerine mail attim. Ama halen cevap alamadim. Baska sorunlarimda oldu tabiki, bunlarada cevap alamadim. Kac kere kredi kartimdan cekmeyin dememe ragmen halen hesabimdan para cekmekteler ve kullanmadigim hostlarin parasini oduyorum.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
? ? ?
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
bende bu ihtimale karşı geçici bir süre için kartımdan mail order yoluyla yapılacak tüm işlemleri durdurdum. karta bağlı tek mail order işlemini onlar yapmak isteyecekler ve pek başarılı olamayacaklar ama sorunun çözümü bu değil. Atılan maillere ve telefonla aramam rağmen ulaşamadım, bu adamların yaptığı işin bir garantisi olmalı. Hemen yeni hosting arayışıma başladım bile.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Kafayı yiycem, ben de tam böyle bir konu açmayı düşünüyodum ama daha sert şeyler yazıcaktım.
Nasıl bu kadar sakin şeyler yazabildiğinize de hayret ettim doğrusu Çok ciddi güven kaybettim bu yüzden ve bazı müşterilerimin daha da ciddi maddi kayıpları var. Enteresan bir şekilde, Vthost'ta bulunan bazı siteler açılırken, bazıları açılmıyor. Mesela kişisel sitem açılıyor ve mailleri de çalışıyor ancak şirket sitesi ve mailleri çalışmıyor. Ayrıca, 1 yıllık ya da 6 aylık peşin ödemelerim de olmuştu ve bunlar müşterilerimin siteleriydi. Hem bu paraları müşterilerimden talep etmeden başka bir sunucu bulmam gerekecek, hem de bu kadar ucuz bir sunucu da bulamayacağım. Maddi zararım oldukça fazla olacak. Evolver, Vthost'tan bilgi alabilmiş gibi bir söylevin var. Ayrıntılı bilgi verebilir misin? Nedir durum? Yoksa başka bir sunucuya geçmem gerekecek. Sizin önerileriniz nedir? 9 tane siteyi ayrı ayrı barındırma hesapları açarak mı barındırıyım yoksa farklı bir çözüm mü arıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Aklıma geldi yaa; VT host madurları toplanıp, bir dedicated server felan mı kiralasak diyorum?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!