Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Adam gibi host :(

Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 20.12.2002   #21 (permalink)
aboo

aboo's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1
turkticaret.net le ilgili birkaç bilgi (aklımda olanlar) :

+ ucuz
+ ftp side dl ide hızlı gibi

- eğer db klasörüne mdb dosyaları atarsanız ve çalışmazsa (read - write olayı) turkticarete mail atıp burada database dosyalarını çalıştırmak istediğinizi sölüyorsunuz
- bazı geceler server lar down oluyo kısa sürede çözülüyor sorun ama bazen ertesi güne sarkabiliyor
- alan tabiki sınırsız deil sadece çok geniş sınırlı (ftp programım 1000000 Kbyte diyo)

sanırım hepsi bukadar . en son sitesini yaptığım 3 firmada hostingini burdan almış bana sormadan . onlar mutlu bende mutluyum ama kendim için burdan almazdım . karegen 2000 adapte ediliyo lütfen 1 saat sonra gelin demiş . ona bakmak lazım . ..
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 20.12.2002   #22 (permalink)
MmarlonN

MmarlonN's Avatar

Yer: Bursa, TR
Murathan, baba Karegen 2000 host olayına başlamış. Online olayı da aktif olmuş. Ben inceliyorum sen de bir göz at. Saygılar
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 20.12.2002   #23 (permalink)
evolver

evolver's Avatar

Yer: Izmir
kusura bakmayinda arkadaslar ;
nedir bu karegen sevdasi yaw
evolver şu an çevrimdışı  
Old 20.12.2002   #24 (permalink)
aragorn

aragorn's Avatar

Yer: bilmiyorum
sevda değil, işlerini adam gibi yapıyorlar o yüzden
Old 20.12.2002   #25 (permalink)
MmarlonN

MmarlonN's Avatar

Abi sevgi olayı değil ya. Bizim firma bi ton host firması ile çalıştı zamanında. Allah razı olsun en son Vargonen ile çalışmaya başladık pek bir sorunumuz olmadı.

sora Karegen'i denemeye başladık ben memnun kaldım. Fakat sadece unix host olması benim ve firmanın işine gelmedi. ASP olayı için W2K'yı bekledik. O zaman zarfına kadar da unix'i denedim. Doğrusu sorun ile karşılaşmadım. Zırt pırt mail atıp yardım isteyen tiplerden de değilim. O açıdan nasıllar bilmiyorum doğrusu.

Ama abi madem bu sektörde çalışıyor isek alacağım hizmetin de net üzerinden olması benim tercihim. Ben bi FTP şifresi değişikliğini mail atıp yapmak istemiyorum.

Fazla uzatmayacağım, aslında daha uzun yazarım ama yanlış anlaşılmalara sebeb vermek istemem... Hizmetinden memnunum bu sebebden tavsiye isteyenlere de yapıyorum, çünkü verdiğim paranın reel getirisini aldığıma inanıyorum.

Saygılarımla
Old 22.12.2002   #26 (permalink)
Hater

Yer: Ankara
win2000 de başladı

Karegen.com win2000 hostinge de başladı. Ancak tek bir paket olması(50 mb) ve bu paket içerisinde birden fazla domain barındırma hizmeti olmaması büyük bir dezavantaj. Her bir site için gerekse de gerekmese de 50 mb alan almak mecburiyeti hoş değil.
Hater şu an çevrimdışı  
Old 22.12.2002   #27 (permalink)
MmarlonN

MmarlonN's Avatar

Haklısın aslında. Onun olmaması biraz dezavantaj gibi gözüküyor. Ama sanki öyle bir olay vardı onlarda ama tam bilmiyorum tabi..

5 mb'lık site için de 50 mb almak biraz sıkıcı olabilir bazen...
Yanıt

Etiketler
host , adam

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:47.