Zoque.Forum
»
Adam gibi host :(
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
turkticaret.net le ilgili birkaç bilgi (aklımda olanlar) :
+ ucuz + ftp side dl ide hızlı gibi - eğer db klasörüne mdb dosyaları atarsanız ve çalışmazsa (read - write olayı) turkticarete mail atıp burada database dosyalarını çalıştırmak istediğinizi sölüyorsunuz - bazı geceler server lar down oluyo kısa sürede çözülüyor sorun ama bazen ertesi güne sarkabiliyor - alan tabiki sınırsız deil sadece çok geniş sınırlı (ftp programım 1000000 Kbyte diyo) sanırım hepsi bukadar . en son sitesini yaptığım 3 firmada hostingini burdan almış bana sormadan . onlar mutlu bende mutluyum ama kendim için burdan almazdım . karegen 2000 adapte ediliyo lütfen 1 saat sonra gelin demiş . ona bakmak lazım . ..
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Abi sevgi olayı değil ya. Bizim firma bi ton host firması ile çalıştı zamanında. Allah razı olsun en son Vargonen ile çalışmaya başladık pek bir sorunumuz olmadı.
sora Karegen'i denemeye başladık ben memnun kaldım. Fakat sadece unix host olması benim ve firmanın işine gelmedi. ASP olayı için W2K'yı bekledik. O zaman zarfına kadar da unix'i denedim. Doğrusu sorun ile karşılaşmadım. Zırt pırt mail atıp yardım isteyen tiplerden de değilim. O açıdan nasıllar bilmiyorum doğrusu. Ama abi madem bu sektörde çalışıyor isek alacağım hizmetin de net üzerinden olması benim tercihim. Ben bi FTP şifresi değişikliğini mail atıp yapmak istemiyorum. Fazla uzatmayacağım, aslında daha uzun yazarım ama yanlış anlaşılmalara sebeb vermek istemem... Hizmetinden memnunum bu sebebden tavsiye isteyenlere de yapıyorum, çünkü verdiğim paranın reel getirisini aldığıma inanıyorum. Saygılarımla
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Haklısın aslında. Onun olmaması biraz dezavantaj gibi gözüküyor. Ama sanki öyle bir olay vardı onlarda ama tam bilmiyorum tabi..
5 mb'lık site için de 50 mb almak biraz sıkıcı olabilir bazen...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!