Zoque.Forum
»
Adam gibi host :(
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Adam gibi host :(
Arkadaşlar bahsettiğim host olayı beleş değil!
Paralı istiyorum ama uygun olmalı. ASP ve PHP ikisini de bir şirkette bulabilmeliyim ASP var PHP kalmadı diyenlerden bıktım. Bedava 1 domain bedava t-shirt bedava bilmem ne kadar ıvır zıvır varsa istemiyorum kardeşim parasıyla host istiyorum ben eline gözüne bulaştırmadan bu hizmeti veren yok mu? Adam gibi kontrol paneLi çalışan adminleri türkçe konuşan tiplerden arıyorum (Bu arada Istanbul türkçesi konuşup ismini Alex felan diyenlerede katlanırız(!) ) Host'tan istediğim kontrol panelinden ip tanımlayabileceğim. 10 MB lık yeri kendim 1GB 'a atacağım. En azından bu tanımlamayı yapabileceğim ve error vermeden çalışıp benim yerime teknik ekibe gidecek bu başvuru. Ve hızla yayınlanacak 2 gün kuruyoduk yok merdiven yetmedi hikayelerinden gına geldi ![]() Kurulum ücreti bilmem setup a ..... neyse ağzıma geleni söyleyecem ayıp olacak. Bıktım nefret ettim yahu.Yurtdışında böyle şirketler var gül gibi. Ne yazık ki bende onlarla anlaşacak kadar iyi dil yok ![]() Hasta oldum artık ya bana bi iki isim verin... Yok arkadaş yabancı var derseniz onlarıda verin ..satym tekrar deneyelim onlarada bakalım dil olmasada belki anlaşırız. Bazı danalardan iyi anlarlar belki! Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
Baba selam
Çok dertli gördüm seni be Walla o kadar içli yazmışsın ki işi bıraktım bir kenara yazayım dedim. Host acayip kıl bir problem sana katılıyorum. Yurtdışında hosta karşıyım işin aslı. Tamam globix'den filan alacaksam ayrı ama Neyse ben ve bizim firma da uzun süre arama tarama yaptık bu alan. Birçoğunu denedik doğruyu söylemek gerekirse. En sonunda Vargonen'den almaya karar verdik hostlarımızı. Şu ana kadar memnunuz. Hem Unix, hem de NT çözümleri var. Pek fazla sorun yaşadığımız da söylemez. Ama şüphesizki -leri de var. Mesela online olaylar istiyorsan unutacaksın. Doğal olarak biz de (ve tüm bu sektördekiler gibi) online halletmek istiyoruz TÜM işlerimizi. TÜM diyorum çünkü mail açma, flana filan bunların online yapılması bence iş değil. Sonra baktımki bunu yapan yok bıraktım aramayı.Daha sonra karegen.com u duydum. Araştırdım filan. Hatta yerlerine gittim geçen gün Bilmiyorum da TR'de onların online olayını şimdiye kadar görmedim (ya da bana denk gelmedi) Yok ek e-posta hesabı alma, alanı arttırma, domain transfer vb. Yani hepimizin yazışmalar ile yaptığımız olaylar online. Doğrusu çok hoşuma gitti. Serverları da BNette. Onları da biliyorum.Her nekadar şirket olarak Vargoneni tarcih etsek de (zart diyince taşınmıyor.) ben çok etkilendim doğrusu. Sen de bir incele istersen dostum. Şu an sadece Unix ama çok kısa sürede NT'ye adım atacaklar. İlgini çeker belki. Saygılar
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Sağol MmarlonN
Karegen.com biliyorum telefon açtım 2000 yok işte olsa atlayacam zaten arayıpta bulamadığım şey. + fiyatlarıda iyi. İlk defa online hizmet veren yere rastladım karegen'le adamların sistemi iyi ama napayım ben 2000 olmadan... Vargonen'e bakayım bi ama onlardada eminim online olay benim istediğim şekilde değildir.Bi bakayım onada... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Abi doğrudur. Ben de konuştum NT olayını. Bayağı koşturuyorlar. Umarım kısa bir zaman zarfında o hizmeti de verecekler. Ama ne yazıkki o zamana kadar bekleyeciğiz
Bunun yanısıra Vargonen de iyidir dediğim gibi. Bir bak bişey olurda buralardayım ![]()
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Dostum senin sayfana baktımda tek sayfa var park halinde mi yoksa host aldın mı?
Yani sadece domain aldın mı tasarladığın bir sayfayı atabiliyormusun? Directdot felam gibi powered sayfasından redirect etti de o yüzden sordum.. ? PARDON............................................ ....... http://www.pouffle.com/ 'a yönlendiriyor galiba şimdi farkettim. .................................................. ............ |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Baba domain Karegen üzerinden yönleniyor bizim var olan bir hosta (Vargonen) Yani domaine ait bir host almadım sadece yönledirme yaptım. İstersen gizli yönledirme olayı da var ama ücret karşılığı tabi
![]()
|
|
|
#10 (permalink) |
|
murathan bu arada host icin aylik ne kadar gözden cikarmayi planliyorsun?
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!