Zoque.Forum
»
Webtasarim Firmalari
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Luckyeye iyidir bu rada make fresh medi' yı ilk defa görüyorum çok özgün gelmemkle beraber çok profesyonel oldukları su götürmez. Hatta TR de bu tip bir firmanın olması çok şaşırttı beni.
bir de P13 dsg std var. Bu da benim eski firmam.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hiperaktif ve qturkey 'u biliyorum. gerçekten güzeller. hiperaktifi sickpuppet 'dan biliyorum. sahbi oranın lego lu tasarımını da yapmıştı.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
G-Tasarım ilklerden olması açısından önemli bir firma.
şirket kurucusu Önder Gürkan'ın 150'yi aşkın tasarımı var net üzerinde. aynı zamanda şirket 98 yılında "Top 25" dünyanın en başarılı web tasarım firmaları listesinde 4. sırada yer almıştı. --- Lucky Eye logosu ile ilgili açıklama: "Udjah-Gözü", Mısır mitolojisinin en bilinen tılsımlarından biridir. Bu göz, şahin-tanrı Horus'un gözünü simgeler. Efsaneye göre, Horus'un gözleri güneş ve ay olarak dünyayı aydınlatmaktaydılar. Mitoloji, Horus'un Karanlık Tanrı Seth'le olan savaşta gözünü kaybetmiş olduğunu yazar. Göz parçalanır, insanoğlu korunmasız kalır. Parçaları toparlayıp bir araya getiren ve insanlığın kaderini değiştiren Thoth isimli bir eczacı-hekimdir. Bu göz, tarih boyunca şans için kullanılan en yaygın koruyucu sembollerden biridir. Biz de, Udjah gözü gibi, çalıştığımız şirketlere şans, bolluk ve kazanç getirmek için çalışırız.
gitmek biraz öLmektir der fransız şair.. . . . Mesaj atiLLa tarafından 31.12.2002 (22:15) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
toplam 3 referansi olan bir siteyi burda yazmak ne derece dogru bilemiyorum /ustelik o ucten biri de calismiyor
ayrica kaliteli diye de belirtilmis, neyse kargaya yavrusu guzel gelirmis.. diger belirtilenlere ilaveten, http://www.magiclick.com http://www.2999.com http://www.yelkovan.com.tr yukardakilerde gayet basarili firmalar
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Özgünlük konusunda da www.superfamous.com direk aklıma geldi ancak bu bir tarz olduğundan benzerliği tartışmak tabii ki saçma olur. TR de daha çok bu tip firma , ve daha çok firmanın da bu tip firmalar ile çalışmasını bekliyoruz ![]()
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Registrant:
Hediye bagdat caddesi susam sokagi Istanbul, TR 34100 TR Registrar: DOTSTER domain Name: WEBKNIGHTS.ORG Created on: 09-JUN-02 Expires on: 09-JUN-07 Last Updated on: 09-JUN-02 Administrative, Technical Contact: Yok, Yok flesh666@kolaymail.com Hediye bagdat caddesi susam sokagi Istanbul, TR 34100 TR 98798789 98798798789 Kaliteli bir firma icin yeterince kaliteli domain bilgileri.. @darkcavalry konuyu ben burda kesiyorum daha fazla buyutmelim.. //yada istersen site analizinde siten hakkinda bir baslik ac benden baska arkadaslarin yorumunu da alalim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!