|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
mail
kendi adresimden bi mail açmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim... mesela "dc@adresim.com" olacak. bu arada kusura bakmayın ilk defa .com lu bi hosting geçti elime ne yapıcağımı bilemiyorum
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
hosting hizmetini aldığın sirket sana bir kontrol paneli verdi mi, eğer verdiyse pek cok kontrol panelinde kendi mailini olusturabilirsin, ama kontrol panelin yoksa veya kontrol panelinde böyle bir özellik yoksa hosting aldığın firmanın müşteri hizmetlerini ararsın onlar senin için bir mail hesabı açarlar, hosting aldığın firmayı söylersen o firmayı kullananlar sana yardımcı olabilirler.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
kontrol panelinde mail diye bir olay var normalde oluşturdum maili "admin@adresim" diye ama gelen maillere nasıl bakıcam yada nasıl mail göndericem onu keşfedemedim :P bi yardımcı olursan sevinirim hizir...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
pop3 sunucuları genel olarak mail.adres.com seklindedir, kullanıcı adın admin veya admin@adresin.com gibi iki sekilde olur,
outlook express kullanıyorsan pop3 maillerini outlooktan okuyabilirsin, ama web üstünden okumak istiyorum diyorsan önce kendi hosting sağlayıcının böyle bir hizmeti olup olmadığını öğrenmen lazım kontrol paneli olan ve hatta olmayan pekçok hosting firması ücretsiz olarak webmail(kendisi de ücretsiz olduğu için) okuyucuyu müsterilerine sunarlar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!