|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Becerikli formlar
Bazı formlar görüyorum çok becerikli, word'de yazı yazar gibi yazıyorsun forma. Örneğin Merlininkazani (www.merlininkazani.com) sitesindeki forumun cevap ver linkindeki karşımıza çıkan form. Böyle bir form nasıl yapabilirim? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
zuluuu cum senin forumun yeteri kadar iyi idi boşver merlini bence.zaman kaybı.Turkmapın kapanması ve senin forumunu görememek kötü oldu...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
o dediğin şeye galiba web based content editor diyorlar. SOAP altyapısı falan kullanıyor. ben bi dönem aspalliance 'den indirmiştim bi oraya bak istersen
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
merhabalar zuluuu,
adı geçtiği için bilgilendirmek istedim; turkmap.org'un kapanması hepimizi üzdü gerçekten. en çok üzüldüğüm konu ise içindeki tutorial'leri yararlanmak isteyen insanlara ulaştıramamaktı. bunun için merlinin kazanı ile görüşüp yazıların yayınlanmasını kararlaştırdık. fakat ben turkmap adının devam etmesinide istiyordum. bu anlamda şimdi Sandwaves Gaming Community altında turkmap'i yaşatmaya karar verdim. tek sorun site PHP olmak zorunda olacağı için Zuluuu'nun KBulletin'ini kullanamayacağız. durum şimdilik böyle
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
http://www.google.com/search?q=rich+...TF-8&hl=tr&lr=
O linkten tek tek bakarsan aralarında işine yarayan çıkacaktır. Not: Farklı browserlarda farklı görüntüleneceğini, hatta görüntülenemeyeceğini de belirtmek isterim.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
cruelstroke arkadaşımın bana aldıgı bi host vardı ASP isterseniz orda turkmap i orda açabilirsiniz.Eğer ilgilenirsen ıcqda msj at bana yada csmerkezinde özel msj at bab.ASP destekliyo istediğinizi koyarsınız
.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!