|
|
#93 (permalink) |
|
|
Son Noktayı Koyalım.
Merhaba, Telsimde çalışan biri olarak size bir açıklama gereği duydum. Bu açıklamalar şirketimi bağlamaz tamamen benim düşüncelerim. Gprs için gerekenler *telsim faturalı hat * Gprs destekleyen telefon *Hattınızı gprs e açtırmanız. Telsim faturalı hat için gerekenler ve gprs için ayrıntılı bilgi destekleyen telefonlar, kurulum programları vb gibi bilgileri telsim.com.tr den ayrıntıları ile bulabilirsiniz. hız: dial up ın biraz altınde ama ileride düzelecek. Ücret : Uzun süre sabit ücret mantığı işleyecek. Yani bence yeni iseniz alın. telefon önerilerim: Ericsson r520 fiyat 230 milyon HERŞEY VAR. Kablosu ve telefon baskuda.com da var. kablo 56 milyon. Yada motorola. destekleyen telefonları donanım bölümüne yazdım. oradan kontrol edebilirsiniz. 3510 ve 3510 i almayın paranız çöpe gider çünkü onlar bilgisayarı nete bağlayamaz. T65 ALMAYIN telefon problemli Birde telsim faturalı hattı ctc yani cep to cep paketiyle alın sabit ücreti yok. tk kullanım ücreti devlet alıyor 570.000 tl. yani maliyet Hattınız yoksa 17,000,000 ilk faturada gelecek vergiler 10,000,000 gprs tesis ücreti bir kez alınıyor. 230 milyon r520 (motorola t260 bulabilirseniz 150-170 arası) 56 milyon data kablosu TOPLAM : 313 MİLYON TEL DAHİL R520 233 MİLYON TEL DAHİL T260 AYLIK GELECEK TOPLAM ÜCRET 5,570,000 TLDİR. 5,000,000 GPRS 570,000 TL TKKULLANIM ÜCRETİ DEVLET ALIYOR. |
|
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Sonunda ben de bu işe el attım. O kadar uğraşmamıza rağmen bağlanamadık. Casper Lap Top dan Nokia 6510 ile nete bağlanamadık nasıl yapabilirim. Nokia nın sitesinden bir yazılım çektim ama olmadı.
Bilgisayardan Telefona kızıl ötesi bağlantı varmış. Ben bilgisayara bağlı bir aparat göremedim. Herhalde içinde. Belkide esas problem buradadır. Yardımlarınızı bekliyorum. tel:Nokia 6510 OS:win98se tr GSM:telsim
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
bilgisayarınızın kızılötesi portu muhtemelen sağ veya solunda yada arkasındadır. biostan kızılötesini aktif konuma getirdiyseniz telefonun kızılötesini açıp bilgisayarınıza yaklaştırdığınızda masaüstünde bir simgeyle win uyarı tonlarından birini duyacaksınız. ayarlar konusunu bilmiyorum ama modem driverlarını kurduktan sonra yeni bir çevirmeli bağlantı oluşturun ve telefonu modem olarak seçin.
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
http://www.gsmworld.com/technology/gprs/index.shtml
Burada GPRS ile ilgili olarak her türlü ayrıntıyı bulabiirsin. Klas türlerini ve GPRS telefonlarının A, B, C türlerinin ne işe yaradığını falan. Hepsi sitede var |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!