|
|
#101 (permalink) |
|
bu konu ile ilgili bir konu şu GPRS li Telefon Seçenekleri bölümde geçmişti. Motorola Accompli 008 kullanıyorum. Tam bir set olarak geliyor. Data kablosu filan. Bağlantı yazılımı ile birlikte. Fakat 3+1 olmasına rağmen maksimum veri transferi 2.3k nın üzerine çıkmadı. Telsim kullanıyorum belirteyim.
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Malesef dönem dönem belli kampanyalarla ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar ve biz o sisteme geçmek için yaptığımız maliyetle kalıyoruz! Bugün NET' e evden girmek her babayiğidin harcı değil! Bir çoğumuz bu konuda aile büyüklerinden fırça yemişizdir!"Ne bu fatura"! Hoş, bazen bizim şişirmediğimiz faturalar bize kalsa da!
Malesef fiyat belirlemeleri hep bu işin eğlence sektörü olduğu zannedilerek yapılıyor! NET=Chat kavramından fiyat ayarlamalarında bulunanlar uzaklaşmalılar! Hepimizin internete ihtiyacı var ve bu altyapıyla olacak iş değil! Kablo-NET' in yayılması gerek! Bu konuda da büyüklerimiz malesef talep yetersizliğini gösteriyorlar! Bence bir an önce bazı şeyler aşılmalı Geri kalıyoruz!!!! |
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
aycell bağlantı
aycell bedava. t68 ile kullanıyorum. data kablo 70milyon falan. çok iyi...
telsim veya turkcell yerine aycell(iyi çekiyorsa/full çeker aabii) düşününüz. adamlar "kesinlikle paralı yapmayacağız bu hizmetimizi" diyorlar, epeyce konuştuk müşteri temsilcileriyle. sonuçta, kullanıyoruz. pekte memnunuz. hem, aycell 'in şuanda hatları çok boş ve dolayısıyla herhangi bir problem yaşanmıyor.
|
|
|
#109 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
news:3ea27d08_1@news.anet.net.tr
arkadaşlar şunu bi okuyun isterseniz news programı olmayanlar için: Alıntı:
|
|
|