|
|
#111 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
selam, nerdeyse bütün mesajları okudum burdaki. bende 8310 var, sanırım gprs olayında pek bi işe yaramıomuş öle anladım yazılanlardan. yeni laptop aldım ve yazın denize girerken nette gezmek istiorum euheue http://www.hepsiburada.com/arama.asp...nd%5Fspec=gprs burdaki ürünlerden birini almayı düşünüorum (taksitle) ama aralarındaki farkı tam anlayamadım teknosada ericsson olanını görmüştüm. başta bu aletlerin ne işe yaradığını anlamadım, sonra teknosadaki adam "gsm hattınızı bu karta yerleştiriorsunuz ve nete bağlanıosunuz" diyince olayı kavradım
|
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Yer: Tekirdag
|
Ben ortalama 2,5 aydır telsim hat ile kullanıyorum. ilk ay 16 milyon tl falan fatura ödedim 10 milyon tesis ücreti ile beraber. şimdi konuşmalarımla beraber 20 milyon falan ödüyorum (ortalama) bağlantı çok iyi olmasa da aylık 5 - 10 milyon için bence fazlasıyla iyi. KazAa ile download hızım 3 - 4 k arasında değişiyor. motorola timeport 260 kullanıyorum. adeta bir takoza benziyor ama bilgisayarın yanında duruyor işte öyle..
|
|
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Yer: ist
|
Bende bağlandım daha iki hafta oldu.
Telsim Raks 7530 ile bağlanıyorum. Bazen gerçekten hız çok iyi dialup'dan bile ile ama bazen çok yavaş adamı bezdiriyor valla mesela şu an çok iyi birkaç dakika sonra ne olur bilemem. Zaten aldığım duyuma göre Telsim 30 Hazirandan sonra KB ücretlendirmesine geçicekmiş. |
|
|
|
|
|
#117 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
geçmiş olsun;
http://www.aycell.com.tr/trf_gprs.htm Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Yer: somewhere over the rainbow
|
selam millet !
ne oldu gprs 5 milyon furyasi devam ediyor mu ayni fiyattan? eger devam ediyorsa hangi tlf nu tavsiye edersiniz? sarj ve data kablolari bazilarinda ayni anda kullanilmiyor mus? ...
|
|
|
#119 (permalink) |
|
Devam ediyor mccoy.. Şimdiye kadar yazılmış üç sayfada birçok şey anlatılıyor.. sana tavsiyem telefon internet de iken şarj edebileceğin bir telefon bulmayı unutma. (önemli mevzu)
Aycell meselesine gelince 30 milyon vergiler vs. gelmiş sadece bir hafta girebildim. İnşallah bugün açtırdığım Telsim içinde aynısı başıma gelmez.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!