|
|
#121 (permalink) |
|
Yer: Kayseri-ANKARA
|
Merhaba, Ben araştırdım, karıştırdım hala en avantajlı internet kablo net çıktı. Ama bizim oralarda yok... GPRS yaklaşık 200 milyon masrafla kavuşabileceğiniz birşey. Ama GSM operatörlerine ben pek güvenmiyorum. Yaygınlaştığında yeni maliyet, yeni vergi filan çıkabilir. Özellikle telsim 20 mb'den sonra para alıyormuş gibi rivayetler var. Daha fazla bilgi için : mobildunya.com çok ideal bence. |
|
|
|
|
|
#122 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
gençler artık bu konuyu bırakıp başka bir konu açıp orada devam etseniz
taaaa 1,5-2 ay önce mesaj atmış bulundum bu konuya durmadan mesaj alıyorum sizin konuya mesaj var diye.... kapamamışız email notification olayını ne konuymuş be?? yeni jenerasyonun cep mevzuları hiç bitmez tabi...
|
|
|
|
|
|
#123 (permalink) |
|
@yunus::t hocam kapayın notificationu konuya bakmayın.
![]() ( zaten doğum günümde üye olmuşsunuz buraya ![]() telsim hat aldım geçtiğimiz haftalarda ama ilginç bir şeyle karşılaştım bizim evde telsim hat çekmiyor. çok enteresandır Istanbul / fatih / haliç cd. çekmemesi çok anormal bir şey.. ayrıca şebeke olarak kasımpaşayı filan görüyor bazen. sonuç : - 200 milyondan daha fazlaya mal olan bir telefon. - aycell hat + vergiler fln 26 milyon (gprs ücretlendi) - telsim hat + vergiler fln 26 milyon 250 milyon durduk yerde zarar.
|
|
|
|
#124 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
MOTOROLA Motorola 720i__________+_Dahili Modem_+_Class 4 Motorola Accompli 008__+_Dahili Modem_+_Class 4_+_Kablo Motorola C336__________+_Dahili Modem_+_Class 8 Motorola T260__________+_Dahili Modem_+_Class 4 Motorola V70___________+_Dahili Modem_+_Class 4 ---------------------------------------------------------------------------- NOKiA Nokia 3650__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 5100__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 6100__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 6310i_+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 6510__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 6610__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 7210__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 7650__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 8310__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 8910__+_Dahili Modem_+_Class 6 Nokia 8910i_+_Dahili Modem_+_Class 6 ---------------------------------------------------------------------------- PANASONiC Panasonic GD67_+_Dahili Modem_+_Class 8 Panasonic GD76_+_Dahili Modem_+_Class 8 Panasonic GD87_+_Dahili Modem_+_Class 8_+_110.000 pixel Dahili Camera_+_65.536 Renkli Ekran Panasonic GD96_+_Dahili Modem_+_Class 8_Class B ---------------------------------------------------------------------------- PHiLiPS Fisio 620_+_Dahili Modem_+_Class 10 Fisio 820_+_Dahili modem_+_Class 10_+_Bluetooth_+_Renkli Ekran RAKS Raks 7530_+_Dahili Modem_+_Class 8_+_DATA KABLOSU RS-232 ---------------------------------------------------------------------------- SHARP Sharp GX1__+_Dahili Modem_+_110.000 pixel Dahili Camera_+_65.536 Renkli Ekran Sharp GX10_+_Dahili Modem_+_110.000 pixel Dahili Camera_+_65.536 Renkli Ekran ---------------------------------------------------------------------------- SiEMENS Siemens C55__+_Dahili Modem_+_Class 8 Siemens M50__+_Dahili Modem_+_Class 8 Siemens ME45_+_Dahili Modem_+_Class 8_+_Kablo Siemens S45__+_Dahili Modem_+_Class 8_+_Kablo Siemens S45i_+_Dahili Modem_+_Class 8 Siemens S55__+_Dahili Modem_+_Class 10 ---------------------------------------------------------------------------- SONY ERiCSSON Ericsson R520M_______+_Dahili Modem_+_Class 4 Ericsson T29s________+_Dahili Modem Ericsson T39M________+_Dahili Modem Ericsson T65_________+_Dahili Modem_+_Class 8 Sony Ericsson T68____+_Dahili Modem_+_Class 8_-_DATA KABLOSU DCU-11 Sony Ericsson T68i___+_Dahili Modem_+_Class 8_-_DATA KABLOSU DCU-11 Sony Ericsson T200___+_Dahili Modem_+_Class 8_-_DATA KABLOSU DCU-10_veya__-_DATA KABLOSU DCU-11 Sony Ericsson T300___+_Dahili Modem_+_Class 8_-_DATA KABLOSU DCU-10_veya__-_DATA KABLOSU DCU-11 Sony Ericsson P800___+_Dahili Modem_+_Class 8 ---------------------------------------------------------------------------- TRiUM Trium Mondo 32 MB_+_Dahili Modem_+_Class 2 ---------------------------------------------------------------------------- CLASS'LAR = _________Down+Up__Aktif Slot Class 1--> 1 + 1_____2 Class 2--> 2 + 1_____3 Class 3--> 2 + 2_____3 Class 4--> 3 + 1_____4 Class 5--> 2 + 2_____4 Class 6--> 3 + 2_____4 Class 7--> 3 + 3_____4 Class 8--> 4 + 1_____5 Class 9--> 3 + 2_____5 Class 10-> 4 + 2_____5 Class 11-> 4 + 3_____5 Class 12-> 4 + 4_____5 1 Slot=14,4Kbps Ayni anda sadece Aktif Slot Sayisi kadar baglanti kurabilirsiniz. Örn: Class 12'de 5 Aktif Slot için 4 down 1 up, 3 down 2 up yada 2 down 3 up gibi Ama her defasinda en az bir slot uplink yada downlink olarak ayrilir. Class A -> Ayni anda hem GPRS'i kullanir hemde GSM hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Class B -> Ayni anda dönüsümlü olarak GPRS ve GSM hizmetlerinden birini kullanabilirsiniz. Class C -> Ayni anda sadece bir hizmetten faydalanabilirsiniz. ya GPRS yada GSM hizmetleri. Not : Bu bilgi BUCES BBS forumlarından alınmıştır. |
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
data kablosu veya usb baglanti internette baglanti hizinda farklılık gosteriyormu deneyeniz varmı acaba?
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Ayda "5" milyona sınırsız internet:)
Ben ericson r600 cep telefonu aldım yaklaşık 5-6 ay önce ama hala GPRS ile bağlanmayı beceremedim. Bu arada bir de telsim hat tabi..
hangi yollardan gitmem gerektiğini bilen varsa yardımcı olabili rmi? Bir de bu kızılötesi ?? Sadece kızılötesi ile nasıl bağlanılıyor?? Telefonda kızılötesi de var sonuçta.. Aradım telsim bağlantı şeklini konularda göremedim. Bu arada daha önce açıklanmışsa bildirebilirsiniz. Kusura bakmayın..
|
|
|
#130 (permalink) | |
|
Yer: somewhere over the rainbow
|
Re: Ayda "5" milyona sınırsız internet:)
Alıntı:
900bin/kb seklinde ucretlendirecek. yani gprs in lale devri sone erdi. zaten baglanti yok gibi birseydi hic bir sey kacirmadin. en iyisi ADSL veya yoksa kablo net. oda yoksa sansina küsebilirsin.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online |