|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
olay yeni değil evet
ama gprs li telefonlar anca ucuzladı. tabi bir motorola t260 var efsane ona birşey diyemem.
telsim gprs aylık sabit ücret sınırsız 5 milyon tl olayı şubat 2003 sonuna kadar geçerli. saygı, sevgi, hürmet |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Alıntı:
) ama ne bileyim güvenemedim bir türlü.Şimdi güzelim telefonumu değiştirmeye kalksam, ben bağlanmaya başladıktan en geç 1 hafta sonra pat telsimden bir açıklama (hoş onu yapacaklarınıda sanmıyorum ya) "GPRSin kb'ı 250.000 filan olmuştur" diye, herhalde gider vururum cem uzan'ı. *Paranoyakmı oldum, ne?*
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
benimde hattim telsim ama bir turlu bende cesaret edemedim su olaya.. soyle 2003 un haziran ayina kadar filan yapicaz deseler alirim yine ama boyle pixage dedigi gibi aliriz makinayi filan o kadar pat diye kapatirlar ortada kaliriz sonra
Icimizde Telsim'de calisan biri yok mu En azindan son gelismeleri edinirdik... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
geçen aylarda pcworld+ da bir bayan yazarın -ismini hatırlamıyorum- yazısını okumuştum. genel içerik, internete sürekli bağlantı ile ilgili.. -dergileri inceleyince tarih ve yazıyı aktarabilirim-
ilk orada karşılaştım bu olayla. bende ericsson t39 var. 3 band ve kızılötesi iletişim var. faturalı ayceLL hattımda var. yazıyı okur okumaz denemek istedim ancak ayceLL gebze'de çekmiyor istanbuldaki iken özellikle denedim geçenlerde. gerçekten çok hoşuma gitti. sanki yeni bir keşf olayına girmiş gibi heyecanlıydım dezavantajları; bağlantı yavaş ve kızılötesinin iletişim problemi oluyor. alıcı notebook'un arkasında. ancak bunun yanında sürekli bağlantı ve özellikle -yazarında ihtiyacı olan- sürekli yeni gelen mailleri okumak açısından çok iyi..bluetooth olayına gelince: bu iş için çok iyi.. alıcılar da ucuzlamış.. http://www.amazon.com/exec/obidos/se...896856-2289412 http://www.mobildunya.com/modules.ph...rticle&sid=292
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
) kullanıcıları aynı anda hem şarj aletini hemde bağlantıyı yapabiliyor. Diğer markalar için birşey diyemem. Bu telefon ile divx film indiren arkadaşım var 2-3 gün falan sürdü. En delikanlı telefon bile bu kadar pil gücüne sahip olamaz. Ericsson un yukarıdaki kalbosunun orjinali 60milyon, yan sanayi 15 milyon sivarlarında. Benim merak ettiğim durumlardan biri de bu kabloların içinde ayrı bir devre falan var mı? Yoksa ericsson niye bu kadar pahalıya satıyor?
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben bu haftasonu bluetooth alıcısı ve telsim hat alıcam
artık ewden gprs bağlantısı ile bağlandığımda sizlere yazarım uygulamanız gereken işlemleri ![]()
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Dün telsim müş. hizmetleri ile konuştum "aylık, 5 milyona GRPS hizmetimizin ne zaman sona ereceği belli değil" dedi, telefondaki güzel sesli hatun. Bana öyle geliyorki; önceki dönemlerde olduğu gibi birkaç ay daha sürecek bu olay. Gerçi hala pek güvenim yok ama, Nasrettin Hoca misali ya tutarsa diye; bende şimdi olmayan bütçe ile nasıl GPRS'li bir cep tel. bulurum diye araştırma yapmaya başladım.
Kafayı sııyırıcam, kısmetse Tasslehoff Burrfoot nete evinden bağlanacak, bende tımarhaneden ![]()
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
ya konuyla alakalı değil ama birşeyi merak ediyorum. Şimdi Telekom indirimde ya.. Biz 0822 kullanmadığımız için bundan yararlanamıyoruz. Mesela Turk.Net'in 212 li bağlantısını kullansam indirimli kullanmış olur muyum?
Ve Turk.Net'in 212 li bağlantısı var mı acaba? Sanki var gibi gelmişti |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!