|
|
#21 (permalink) | |
|
Yer: bilmiyorum
|
Alıntı:
kullan istersen... |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla ben bu olayi uygulamak icin ercisson t65 aldim ama daha denemek nasip olmadi.Bulundugum yerin gprs santralinde sorun oldugu icin gprs cekmiyor...
suan icin sabit ucret uygulamasinin ne kadar surecegi de belli degilmis.Ylbasindan once telsim musteri hizmetlerindeki adam yilbasindan sonra degisecegini soylemisti ama degismedi buyuk bir ihtimalle bir kac ay daha dewam eder...
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bugün gidip bu aleti alıcam.. bir de telsim faturalı hat alıcam... sanırım en geç pazar günü ilk gprs internet bağlantı denememi sizlerle paylaşabilirim...
![]()
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
@Tasslehoff Burrfoot
hızlı sistem de daha ucuz demişti bir arkadaşım. bir bakın isterseniz.
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
GPRS Telefonları
Piyasadaki GPRS telefonları arkadaşlar 4 port kontrolü yapabiliyorlar. Bu portların 3 tanesi down, 1 tanesi de up portu olarak kullanılıyor Sonuç olarak 33600 modemlerin download hızlarından biraz daha fazla bir hıza maximum olarak ulaşabiliyoruz. Yani hzızımız telefonumuza bağlı. Yoksa GPRS sistemi daha yüksek hızları destekliyor.
Ben T260 kullanıyorum. Telefonum aynen yukarda yazdığım özellikleri taşımakta. Fakat piyasaya yeni girmeye çalışan markalar, işeyarar bazı yeni özellikler içeren telefonlar sürüyorlar. Bunlardan birisi daRaks'ın 7530 modeli. Telefonun 8 portluk bir kontrol kabiliyeti var. Bildiğim kadarıyla GSM şebekeleri (Türkiyedeki) bu sayıdaki port'u destekliyor. Kısaca ben açıkçası bu telefonu araştırıyorum. Bilginiz olsun istedim. Telefonun herhangi bir problemi yoksa ben almayı düşnüyorum. Fiyat araştırması falan durumları. Bilgisi olan varsa nerede satılır falan sevinirim. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
|
acaba sony ericsson t68i'nin hızı ne kadardır gprs için ? bu konuda bilgisi olan ya da araştırma yapmış olan var mı ? ya da nerden öğrenebileceğimi bilen ?
denk yu
|
|
|
#29 (permalink) |
|
|
Bluetooth™ kablosuz teknoloji
Dahili modem Telefon Defteri E-mail ( POP3 & IMAP4) Oyunlar MMS (Multimedya Mesajlaşma Servisi) MMS kalıpları Mobil sohbet Resimli telefon defteri Telefon albümü Sync ML PC ile senkronizasyon ( min. sistem; Win98, NT4.0, 2000 or WinME) Titreşimli alarm Sesle arama Arka plan resmi indirme (opsiyonel yazılım gerekli) Ekran koruyucu Tahmini metin girişi Şebeke özellikleri: GPRS, Hızlı Mobil internet WTLS sınıf 3 EMS (Resimli, melodili mesaj) Yüksek Hızda Data (HSCSD) SIM Uygulama Kiti (SIM AT) WAP 2.0 hmm WTSL sınıf 3'müş... bu iyi bişey mi şimdi ![]()
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|