Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » Ayda "5" milyona sınırsız internet:)

://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 10.01.2003   #31 (permalink)
Firan Zal'honan

Firan Zal'honan's Avatar

Yer: istanbul
benim telefonda gprs ile nette dolaşırken telefon geldiinde konuşuom... kesilme olmuo..
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 10.01.2003   #32 (permalink)
KMC

KMC's Avatar

Yer: Sakarya | İstanbul
Alıntı:
Gönderen: Tasslehoff Burrfoot

Şebeke özellikleri:
GPRS, Hızlı Mobil internet
WTLS sınıf 3
hmm WTSL sınıf 3'müş... bu iyi bişey mi şimdi
Sanırım bu data alışverişi sırasında görüşme yapabilme kabiliyetine denk düşen özellik...

Bağlı kalmak ile data paketi alışverişi olması farklı şeyler. Benimkisi mesela şu an meşguldedir. Arayanlar ulaşılamıyor falan gibi bişiler alıyorlardır.

Ayrıca Telsimin bu sabit ücret uygulamasını kaldıracağını zannetmiyorum. Evet güvenilir adamlar değiller ama bu kadar potansiyel aboneyi de kaçırmak istemezler sanırım. Belki zam yaparlar.
KMC şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 11.01.2003   #33 (permalink)
Firan Zal'honan

Firan Zal'honan's Avatar

eveeet..şu anda turkcell üzerinden gprs bağlantımı yapmış bulunmaktayım... bugün telsim hat aldım.. umarım açılmıştır hemen... eğer aç.ıldıysa az sonra telsimden bağlanmayı deneyeceğim. turkcell feci pahalı çünki...

ilk izlenimler :
115.2 kbsp bağlandım diyor ama 33.600 bağlantyı hızında web de dolaşabiliyorum

kurulum bayaaa kastırdı cidden

bağlantı sırasında telefon geldi ama bağlantım kesilmedi ne güzel

du bakim ben telsim hat açılmış mı

(telsim üzerinden bağlanınca tüm aşamaları sırasıyla yazıcam...)
Old 12.01.2003   #34 (permalink)
Murathan

Murathan's Avatar

Yer: ISTANBUL
Merakla bekliyoruz
Ağaç olduk be oğlum nerde kaldın
Murathan şu an çevrimdışı  
Old 12.01.2003   #35 (permalink)
evolver

evolver's Avatar

Yer: Izmir
5 yerine 10 milyon alsinlar bari zam yapacaklarsa hem onlar hemde biz kazanalim..

sabit ucrete sabit zam
evolver şu an çevrimdışı  
Old 12.01.2003   #36 (permalink)
Firan Zal'honan

Firan Zal'honan's Avatar

dün telsim'e bir ton küfür ettim.. hattı alırken gprs veya data hattını açtırmak için kayıt işlemi haricinde manuel olarak "ben şu şuyum.. numaram bu.. gprs'i açtırmak istiom" yazıp nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi ile telsime faxlanması gerekiomuş... ben hattı annem üzerine aldım acilen denememi yapiim die (en az 1 milyarlık kredi kartı ve ödendi makbuzu fotokopiğisi, ya da sabit ev telefonu (alacak kişi adına kayıtlı) faturası ve ödendi makbuzu istriolar kayıt sırasında) .. neymiş.. annemin kimliinin fotokopisini çekicem (ki belgrad ormanının ortasında oturan bir kişi için fotokopi ne sorun olcak ki canım!!!), yazı yazıp olmayan fax'ımla (scanner'ım olsaydı bilgisayardan yollardım elbet) fax çekicem telsim'e de onların keyfini bekleyerek gprs ile nete çıkıcam.. hay allaım dedim.. p.tesiyi bekliycez sanırım...

ya da faturasız aria veya aycell hatlarımı faturalıya çevirip diğer operatörlerden de bağlanmayı deniycem...

şimdilik sadece turkcell üzerinden bağlantı kurabildim.
Old 12.01.2003   #37 (permalink)
hiGS

hiGS's Avatar

Görsel: 1
Kaynak:Maxiasp forum
Yazan:Afacan/Halidox

Selamlar,
uzun bir süredir buraya mesaj atmıyordum.. Fakat bu sorun önemli çünkü burada herkesin menfaati söz konusu..

İnsanların cebinden soyguncu gibi para çekildiği için (netin saati olmuş 900.000 maksadım bu) GPRS ile 7 gün - 24 saat bedava internet herkesin hakkı diyorum..

Şimdi önce bir tane Ericcsson T68 telefon lazım fiyatı
200-240 milyon arası ikinci el..
Blutood (tam ismini bilmiyorum ) modem kablosu lazım fiyatı
80-100$ arası

Toplam ne etti? 400.000.000 TL civarı..
bunu tabi 250.000.000 TL ye de yapabilrsiniz ikinci ellerle..

Daha sonra bir Aycell Hat veya Telsim Hat alacaksınız..

Dikkat! AYCELL, GPRS hizmetini bedavaya veriyor
TELSİM, GPRS hizmetini aylık 5.000.000 TL (Beşmilyon Türk Lirası) 'ye veriyor..

TURKCELL'e bulaşmayın sakın indirdiğiniz MB başına 450.000 TL gibi bir para istiyor...

Yani bir AYCELL hat ile bedava internet 7/24
Bir TELSİM hat ile aylık 5.000.000 7/24 internet

HIZ??? GPRS ile bağlantılarda TELSİM ve AYCELL bu hizmeti ücretsiz veya çok az bir ücretle yaptıkları için 36.000 ile 45.000 arası bir hız veriyor..

NOT: T68 telefon yerine KIZIL ÖTESİ olan bir telefon da olur fakat normal masaüstü bilgisayrlarda Kızılötesi optiği yok....

Ayrıcı bu BLUTOOT (her neyse) olduğu zaman iki cihaz arasında T68 ve makina herhangi bir kablo bağlantısı olmadan iletişim sağlanabiliyor..

Telefon cebinizde GPRS ile nettesiniz ve 10-15 metre uzakta bile olsanız kesinti yok..

Bildiklerimin hepsi bu inşallah yardımcı olabilmişimdir..
Old 12.01.2003   #38 (permalink)
evolver

evolver's Avatar

Yer: Izmir
ya arkadaslar benim kiziloteli ceptelefonum var(7110) ve telsim hattimda var(hatta wap a da giriyorum aradabir) ben normal desktop 'a nasil arasindaki veriyi kurdurucam gprs icin? 7110 gprs yok ama.Yani sadece bi ara kabloyla baglanabilirmiyim ?
evolver şu an çevrimdışı  
Old 12.01.2003   #39 (permalink)
samet

samet's Avatar

Yer: İstanbul
Bugün bende alıcam

İnşallah bugun bende bağlanamyı deneyeceğim.130 milyona ikinci el(garantisi daha 7 ay surecekmiş) motorola t-191 aldım kadıkoyee inip birde data kablosu alacağım kısmette aksama bağlanmayı deneyeceğim.
samet şu an çevrimdışı  
Old 12.01.2003   #40 (permalink)
evrenkent

evrenkent's Avatar

Yer: İstanbul, TR
Görsel: 3
Kısa ve öz

Bu arkadsaşımdan gelen mail.. O da bu işlemi kullanıyormuş... Aynen aktarıyorum...
-------------------------------------------------------------------------------
öncelikle bir adet gprs uyumlu tel olmalı. Telefon ile bilgisayar arasındaki baglantıyı saglıyacak kabloyu ve programını ayrıca alacaksın ondan sonra gprs için bir faturalı hat alacaksın; bu hizmet aycell de ücretsiz telsimde aylık 5 mil diğerlerinde ise bayagı pahalı....

sadece intenete baglanacam diyorsan ve telefon biraz büyük olabilir diyorsan motorolanın timeport cihazını öneririm içinde kablo setide var ...
-------------------------------------------------------------------------------
evrenkent şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
internet , sinirsiz , milyona , quot5quot , ayda

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun