|
|
#52 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
dooru yaw.. pardon.. aycell'in faturasizinda gprs yok.. gaza gelmisim o kadar yazdiktan sona kaptirmis gitmisim :P
sorry
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Burası şu anda tımarhaneden farksız...
![]() Şu anda evden; ericsson R520m markalı bir telefonu kullanarak, telsim hattımla bağlandım. Ve bu sayfaya ulaşmam tam 22 dakikamı aldı. ![]() klasik bağlantı ekranında hız 115.2 kbps yazmakta, tabi yersek Bu sayfaya ulaşmaya çalışırken aynı anda birde e-kolay'ın sitesini açayım dedim ama hala bekliyor... Sinirden ne yazacağımı ne diyeceğimi tam olarak bilmiyorum. "Ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olur" herhalde... Size tavsiyem hiç bu olaya girmeyin. Paranıza, zamanınıza, sinirlerinize yazık. Ben şimdi bakırköye tedaviye gidiyorum. Görüşmek üzere... bleblebleblebleble
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
|
ben şu anda 3-4 Explorer penceresi açarak en fazla 1.5 dakikada forumlara ulaşabiliorum.. sanırım senin paket alışverişirnde bir sorun var... ve az önce 4 k download hızı gördüm.. biraz daha kastırsak 5 k görcez rahat rahat
|
|
|
#55 (permalink) | |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Alıntı:
O kadar da değil yani. Bence senin ayarlarında veya telefonunda bişiler var. Bu tam olara 33600 den biraz daha hızlı bir bağlantı türü. 14400 modem bağlantısı değil! |
|
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Bu işe bende el atayım dedim . GPRS üzerinden telefonu internete bağlamak için Bluetooth USB cihazı almak kabloya göre daha akıllıca değilmi. Kablo başka işte kullanılmaz. Sadece internet için Telsim mi yoksa Aycel mi hangisini tercih edeyim. Ben win98tr se kullanıyorum. Bir problem çıkarmı
|
|
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
|
bluetooth cihazı geleceğe yatırım açısından daha mantıklı bence... yakında bluetooth klavye ve mouse alcam mesela.. ayrıca herhangi blueetooth destekli bir telefon makinanın yanına yaklaştıında otomatik olarak makina tanıyor.. kablo bağlantılı olsaydı her telefon için ayrı kablo barındırmak zorunda olurdun
tamam pahalı ama dediğim gibi... zaman ve gerekli olabilecek malzemeler açısından toplamda kıyaslandığında şu anda bluetooth en iyi seçenek hat içinse şu anda telsim'i tavsiye ederim. tabi 2 gün sonra fiyatları ne olacak bilmioyorum ama sana tavsiyem en az 1 hafta beklemen... turkcell şu anda faturalı hatta kb başına 1.400 tl, aria 1.200 tl, telsim sınırsız bağlantıda 5 milyon, aycell tamamen ücretsiz GPRS için... ama telsim'in şubat başından itibaren fiyatlarını dğiştireceği söyleniyor. eğer onlar da Kb başına ücretlendirme yaparlarsa aycell ile başla derim bu işe.. tabi telsim sabit ücret fiyatını 10 milyon yaparsa ne ala... o bile dial-up bağlantıdan büyük kar etmek demek ![]() win98 olması bi sorun yaratmaz sanırım... sonuçta usb aygıt olarak tanıtıyorsun aleti... ama XP ya da 2000 daha sağlam bir seçenek olabilir bence..
|
|
|
#58 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
sadece bu konusulan ozellikler icin ve tabi ki iyi bir telefon icin gittim yeni bir telefon aldim.(biraz pahali oldu ama
)Ama malasef veri kablosu yok aletin piyasada.. Bilen varmi acaba normal bir fiyata nokia 6310i data kablosu pc'ye seri porttan baglamak icin. birde sanirim bu kabloyu alinca artik bende girebilecegim ![]() kolay gelsin herkese... |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
|
sirkeciye git... iskeleye sırtını dön.. 100 metre yürü.. sağdan ikinci sokağa gir.. bisikletçinin köşesindeki dükkanın sağ çaprazında büyük bi dükkan var.. (adını unuttum..ama kime sorsan gösterir... sirkecinin en büyük firması bu iş üzerine) adamlar telefonlar için gerekli olan heeeeeerşeyi satıolar.. data kablosundan kılıfa, yeni pilden askılığa....v.s. sanırım orda data kablosu bulabilirsin ama minimum 10 - 20 $ civarı olacaktır data kablosu...
(yukarda yazdıklarımı bi incele istersen... 6310i'de bluetooth war)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!