|
|
#81 (permalink) |
|
bende t68 i var bana bluetooth 120 milyon mu ne ben data kablosuyla bağlanamam mı yada kızıl otesi bağlanırsam onların fiyatları ne?
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
kızılötesi portlar usb olanları kadıköy yazıcıoğlunda 65 $ civarı... ama seri port üzerinden bağlananları da var.. .sanırım çizgi elektronik'te 20 $ civasında satılmakta
|
|
|
#83 (permalink) |
|
tas sen biliyon beni şimdi bana neler lazım sendeki 90 milyona olanda dağil secenekleri ve sağlam olanları yazsana
|
|
|
|
#85 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bence data kablosu al
aynı anda şarj edebilme ve sıfır pilini koruma imkanın olur bluettoth ile grps üzerinde bağlıyken şarjından bayaa yyio çünki.. kızılötesi port'un da çok bi farkı yok....
|
|
|
#86 (permalink) |
|
data kablosu fiyatları 2 el sıfır ortalama?
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
şimdi 1 saattir Dial Up dan internete girmeye çalışıyorum. 21.400 ile 32.600 arası hızlarla bağlanıyorum. Sayfalar 10 dk açılıyor. GPRS ile herhalde daha hızlı bağlanırım
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Motorola C336 alacaktım ben de fakat C336'nın net bağlantısı ile ilgili olarak problemleri varmış. Bağlanıyormuşsunuz bir iki dakika içinde pıt düşüyormuş... Bazen 30 dakika bağlı kaldığı da oluyormuş. Rekor sanırım iki saat
![]() Ben Panasonic GD67'de karar kıldım. Alternatif olarak da raksın modelleri (hepsi class 8) veya T65 alacam. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!