|
|
#1 (permalink) |
|
|
Ayda "5" milyona sınırsız internet:)
merhaba arkadaşlar bende geçenlerde arkadaş'dan ögrendim telsim en sonunda güzel bi olay gerçekleştirmiş ayda sadece 5 milyon sabit ücrete internete baglanabiliyorsunuz.. bu olayı şöyle gerçekleştiriyoruz bi data kablosuyla telefonu bilgisayara baglıyorsunuz anında internetiniz elinizin altında sadece ama sadece 5 milyoncukmuş... tabiki cep telefonunuzun kızıl ötesi özelligi olması gerek... baglantı hızına gelince, gece filan 112 K yı buldugunu duydum ne derece dogru ne derece yalan bilemeyecegim baglandıktan sonra detaylı bilgiyi sizlere iletirim ben en kısa zaman içerisinde gidip şu data kablosu denen zımbırtıyla bi tanede telsim hat alacam ama sakın telsim hattını internetten başka bişe için kullanmayın ... ) valla olursa bitane bilgisayar için cep telefonu alacam, 24 saat internet hesabı euhehe...
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
hmm... sırf bunun için aycell almıştım ama konturlu hatta GPRS yoktu... şimdi telsim'in webmaster'ı ile konuşuom..kendisi direkt bu işin içinde... dioki "36 kbps'den yukarı hız görmen imkansız..bi de sus da iş yabim laaaannn"
![]() ben bi kızılötesi port alim yakın zamanda da şu işe bi el atiim... yoksa direkt bluetooth'mu alsam ?
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
valla ben arkadaşla int'de konusuyordum gecende oda dizüstünden balganıyordu o telsimin zımbırtısından hattının iyi oldugunu söyledi oda onunla chat yapıyorduk lag filanda yoktu:P bide senin su "bluetooth" dedigin olay nedir merak ettim şimdi
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bluetooth : 10 metrekarelik bir alanda kızılötesinin 10 katına yakın transfer hızı imkanı veren kablosuz iletişim protokolü kendisi. buzdolabından cep telefonuna, kahve makinasından elektrikli süpürgeye kadar her alanda kablosuz iletişim özelliği. mesela cep telefonlarında görmüşsündür bluetooth(BT) die... dielimki bi cep telefonun var BT özelliği die.. bi de BT destekli kablosuz bir kulaklıın var.. ikisini birbirine tanıttınğın anda telefonunu hiç eline almadan 10 m'karelik bir alanda fink, hatta parende atarak dolaşıp telefonunla konuşabilirsin... hatta data transferi yapabilirsin.. ya da cep telefonundan bilgisayardaki mp3lerini dinleyebilirsin... o derece yaaaani..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Şimdi, ayda 5 milyon ödüyoruz ve gprs'li cep telefonumuzu kullnarak, laptop'la okulda felan Internete bağlanıp süper artizlik yapabiliyoruz öyle mi?
![]() Bu kadar mı yani olay?
|
|
|
#8 (permalink) | |||
|
Yer: denizli
|
teknoloji güzel şey
merhabalar.
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
saygılarımla. |
|||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
günaydın millet bu zaten aylardır var
![]() ben bağlanan birini görmüştüm. beleş bir bağlantı için oldukça iyi. yalnız şöle birşey var cep telefonun pilini güzel güzel bitirio (ömür olarak) ve kızılötesine gerek yok. kızıl ötesini data kablosu olmaksızın laptoplarda kullanabilirsiniz herhalde.. yoksa gerek yok. data kablosu oldumu iş bitti
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!