|
|
#1 (permalink) |
|
|
istanbulda multimedia akademi
forum daki bütün istanbullulara merhaba diyorum ve soruma geciyorum.... -Istanbul da bir sanatsal agirlikli multimedia akdemisi acilsa ilgi olurmu, su andaki akademilerin durumu nedir -bunlar nasil, cogunliktamidir... -kac yilliktir -fiyatlari nasildir? amacim su; su anda almanyada üc sehirde faliyet gösteren, basarili bir multimedia akademisini ikna edebilirsek böle bir yer acmak istiyoruz. kaliteyi ön planda tutmak kaydiyla.... zaten buradada genelde kariyerli docentler ders veriyor. sömester fiyati € 600 falan. toplam 3 yil sürüyor... bana bu konuda deneyimlerinizi ve bilgi alabilecegim yerleri verirseniz sevinirim. |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
hemen açın biz de gelelim
![]() İstanbul da şu an bilgi üniversitesi lisans ve master programı var Visual Comm. & Design adıyla - ve kursları da var sertifika veren ayrıca bazı vakıf üniversiteleri de aynı programı lisans olarak veriyorlar - yeditepe, bahçeşehir sanırım... başka sertifika programlarından emin değilim bilen varsa yazsın |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
firmanin internet adresi var mi? kurslarin icerigini vs. incelemek isterim.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
..........
tabiiki ilk etapta yaz akademisi olarak düsünülüyor.... eger basar saglanirsa bir süreklilik düsünülebilir.
tahminim fiyatlar türkiye sartlarina göre daha hesapli hale getirilebilir. ikinci bir avantajida. almanyadaki taninmis ajanslarla beraber calisip, ögrencilere almanyada ajanslarda staj yapma sansinida vermek...ögrencilerin ajans daki calisma atmosferini yakindan tanimalari icinde firsat vermek, uyumlu bir calisma oldugu taktirde ajansda kalabilirde ......yani calismalar bu yönde bana istanbuldaki egitim(yani bu dalda) hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.... ama görünen o ki öle fazlada ilgi yok.....gelen cevap lara bakarsak
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Eğitim veren firmalar hakkında bilgi istemiştin sanırım doğru dürüst kaliteli bir eğitim çizgisinde olan firma yok ki (varsa bile 1-2)
Ben bilmiyorum doğrusu ..Arada seminer veren firmalar felan var onlardan biriyle telefonda görüşmüştüm sekreter hanım öyle bir cevap verdiki kaçırdınız treni der gibi kesip attı.. Halbuki bir defa değil ayda veya 3 ayda yapılan seminerler var tekrarlarıda olduğu halde öyle konuşunca bir daha da aramamıştım. Ama senin bahsettiğin bir düzende ciddi firma bilmiyorum ben ne Istanbul ne Izmir'de.. Katılım oranını Türkiye şartlarında astronomik rakamlarla başlanılması elbette düşürecektir.Bu yüzden bunun düşünülmesi güzel.Tabi birde bir anda yığılma olmayacağı gerçeğini biliyorsun. Zaten belirli bir kesime hitap ediyorsun sen çizgini korursan arkası gelecektir.Şu an için söyleyebileceklerim bunlar.. Design ve multimedya üzerine özel eğitim veren akedemileri singapur malezya amerika ingiltere gibi ülkelerde okuyan arkadaşları gördüğümde hep iç çekip eksikliğini hissetmişimdir.Benim gibi düşünenlerde vardır herhald
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ben bir haftasonu ya da yaz atölyesine seveseve katılabilirim. İşletme okumaktan iyice sıkıldım zaten
![]() Türkiyede teknik bilgi ile sanatsal bakış açısını birleştirebilen yerler benim bildiğim yok. Ama 600 usd'a tam olarak ne eğitimleri dahil, bunu öğrenmek isterim. Multimedia çok genş bir kavram çünkü.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
simdi su sekilde....
okulun sitesine girerkte bakabilirsiniz, yalniz almanca. http://www.htk-berlin.de icerik:icerik: -nü cizimi -comik ve storyboard cizimi -renk ve form -film video -fotograf -illustrasyon -nasil kreativ olunur -iletisim tasarimi -sanat tarihi -pazarlama -multimedia -typografi -baski tasarimi -reklam pisikolijisi gibi....ama tabiiki, bu türkiye sartlarina göre daha degisik düzenlenbilir diyorum.... suda var tabiiki. okula girs sartlari. buda aynen bir sanat akulana giris gibi dosya verilmesi gerkiyor, yetenek sinavi vs. ilginize ayrica teskkür ediyorum |
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Eğitim içeriği süper duruyor!!
Ufff... ama 3-5 katılımcıyla da olmaz ki yani
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|