|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Erzurum
|
Süper hızlı internet..
Süper hızlı internet.. Bu tanıma en yakın hizmeti hangi ISS sunuyor. Superonline mı ,yoksa E-kolay mı?TR.Net olmasın Sizce bunlar mı? Yoksa tanınmamış bir kral mı var???
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
1 mbit leased line satın al en temizi.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
1 mbit leased line bu var bide daha uygun istersen fiyat konusunda superonline 512 uydu bağ. veriyor.Fiyatları leased line a göre daha uygun.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
bizim okulda 10mbit lik bir hat var. gel araştırma görevlisi ol hem üstüne para al hemde neti bedava kullan.şaka bir yana, kiralık hat demişken deü bağlantısının 6mbit ini kablosuz sağlıyormuş. wlan kartlarımızı alıp hat peşine mi düşsek?
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
adamların hatları bu aralar öyle yavaşladı ki anlatamam.. maillerinde bi ton sorun var... kısaca delirtiyorlar...
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bodrum - İstanbul, Türkiye
|
Tasslehoff burrfoot hocam yaklaşık iki senedir doruk.net kullanıyorum bundan yaklaşık 1 veya 1.5 ay önce doruk.net'in alt yapılarında güzel bir bakım ve değişiklik yaptıkları için maillerde bende sorun yaşadım. İki sene boyunca yakşalık 25 müşterime doruk.net servisli mail alanı, alan adı ve statik ip sattım dediğim 1, 1,5 ay önce alt yapı yenilemesi dışında da hiç bir sorun yaşamadım. Hatta Superonline ve E-kolay gibi ISS'ları arasında kendi yaptığım internet bağlantısı ve mail alanı denemelerin de doruk.net hızı oldukça başarılıydı. Şu an devamlı kullandığım iş maillim doruk.net üzerinden çalışıyor.
Doruk.Net müşterilerime sağladı diğer avantaj ise, günümüzde mail yoluyla bulaşan virüsleri online check ederek mail yolu ile virüs bulaşmasını önlüyor. Benim müşterilerime doruk.net tavsiye etmemim en büyük sebebide bu. Herneyse arkadaşımızın kafasını karıştırmaya gerek yok. Ama söylediğin mail sorunu şuan için geçerli olmadığına eminim. Bende bağlantı olarak çogunlukla doruk.net kullanıyorum benim bağlantıdan da sorunum yok. Umarım olmaz. Oturduğum bölgeye (İstanbul/Güneşli) ADSL ve Kablo.Net yok. ISS dan memnunum ama daha çok hız cıkarmaz. Her ay yaklaşık 100.000.000 TL telefon üçreti ödüyorum Bu konuda bana ne önerebilirsiniz peki? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Süperonline skyrunner bağlantısında aylık download limiti var(mış)
Limiti geçince hızı 12Kb/s'a düşürüyorlarmış. Hesabını iptal ettiren birkaç kişi biliyorum. En iyisi kablo veya ADSL.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!