Zoque.Forum
»
bir kod arıyorum
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bir kod arıyorum
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.Sizden biraz sonra anlatmaya çalışacağım konuda yardımcı olacak bir kod istiyorum.Bu kod dhtml veya JavaScript olursa daha iyi olur.
Mesela bir dolapta farklı numaralarda 40 elma olsun.bunların hepsini kayıt altında tutmak zorundasınız.Gün boyu alınıp geri getiriliyor olsun.En son tek bir komutla dolapta olan ve dışarıda olan elmaların listesini çıkarabilsin. Biraz karışık oldu ama bir takip programı gibi birşey istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Kendinize iyi bakın... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
kasma hocam!
birisi kod yazsın sana getirsin mi yoksa direk senin projeyi devalıp bitirsin mi? Ayrıca pentagon'a mı iş yapıyorsun yoksa faydalı model lisansı mı alacaksın?
kasma hocam bu kadar yaw! biraz yapıcı ol. neden dhtml veya java ile yapamacağını söyleyeyim. gün boyu yapılan işlemleri ancak ASP veya jsp veya ... gibi bişeylerle tutabilirsin. ortada bir kayıt var. haliyle bir de db olmalı. ASP ile yapıyorsan bi field eklersin "iceridemi" isimli Yes/No (boolen) olur tipi. default değer "True" olur, çıktığında "False" yaparsın. bi SQL ile de tüm trueları veya falseları göstertirsin. kek bişey bu! yardımcı olabildiysem sana ne mutlu bana... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Erzurum
|
Malesej Java veya DHTML sana yardımcı olamaz.. muhendisce'nin söylediği gibi bu iş için kayıt dosyası yani database gerekir. O da ASP,PHP,PERL v.s gibi etkileşimli tasarım dillerinde mümkün.Bence sen bunlara yönel..
Kolay gelsin
|
Zoque'a hoşgeldiniz!