|
|
#3 (permalink) |
|
redhat lütfen gecerli bir email adresi kullan.
vermis oldugun duabz@redhat.org adresi bulunmamakta.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
ikisi birden daha iyi oluyor
------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ya iki sini kiyaslamak aslinda dogru degil dusunuyorum.. Bence ben ne flashsiz ne de photoshopsuz bi web sitesi dusununemiyoru
Flashta Photoshop kadar etkin cizimler yapamiyorus..sonucta ben flash in animasyon gucunu ve de vektor grafik oldugundan dolayi az yer kaplayisini Photoshop un ise herkesin bildigi gibi ozelliklerinden dolayi seciyorum.. bence bu iki programi kiyaslamak cok yanlis..olmasssa olmas programlardan ![]() ------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Ben de soole soliyim. Photoshop+flash.
Yani icerigi photoshopla/3d ile yapilmis bir flash animasyonu. Hehe web animasyonunun en kasan kismi da burasi zaten. Bunu beceren ilah oluyor (Bkz. www.derbauer.de )<!--[Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (24 Temmuz 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Bu soruya kesin bir cevap veremezsin,siteni nasıl yapamk istiyorsan o programı kullanırsın,sitende ps de kullanırsın flash'da,ikiside birbirinden ayrılan iki büyük kategori,bunlardan birine en iyi demek o kadar güvendirici olmaz.İkisiylede de harikalar yapabilirsin.
FlashGeN www.flash.gen.tr |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!