|
|
#1 (permalink) |
|
|
Web Master Arıyoruz [Clan Ju]
web Master Arıyoruz gerekli görüşemeleri irc de yapabiliriz yada mail le bi açıklama yapabilirim... Biz ProGamer olduğumuz için Klavye, Mouse, Mouse Pad gibi aparatlara çok para yatırıyoruz ve böylece çok para kalmıyor. Bizim yaş ortalamamız 18 olduğu için para konusunda zor durumdayız. Yani burada bulunan kişilerden biraz yardım istiyoruz... Saygılar.... vdemoca@yahoo.com |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Bize site tasarlarmısınız? bence böyle bir yardım ki hele işin içinde irc lafı geçiyosa kafadan es geçiyorum böyle mesajları. Herşeyin bir karşılığı olmalı.
Paran, vaktin ve tecrüben yoksa bunlar olana kadar bekleyeceksin. yardımdan kasıt zaten belli. A'dan Y'ye bir yardım. Z'sini yapmakda çok kolay olur zaten değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
ju
İlk önce irc olayına değinecem...
irc.quakenet.org #cirquedecarnage #cdc quakenet bizim gibi progamer ların olduğu bir server dır... Eğer onlarla irtibat içinde olmak istiyorsanız mecburen kullanmanız gerekir... Tüm dünya burada... Her clanın ayrı kanalı var... Türkiyede ki kanalda bulunan insanların sayısı 5 i geçmez.. Zaten öle herkes giremiyor... Özel yani public değil. Lamer mı sandın yahuu sen bizi...ehuee neyse dediğin doğru artık öle birşey ki 5 yaşında ki çoçuk bile cafeye irc ye gidiyo haklısın ama biz öle değiliz... Sitenin tamamını yaptırmayacam sadece bir plan yadım işte... Ana sayfayı yaparsak zaten gerisini yaparız... forum gibi birşey birde... Örnek: www.schroet.com ordaki news ler yanii... forum gibi değil yaa hani... Detay: forum'a girin biraz gezin oraları daha iyi anlarsınız... Bu site gibi birşey olacak.. Yani benzer. Tasarım önemli olan. Yardım pls. |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!